Er det værd at Pris for Expensive Perfumes?

Købe dyre parfumer ikke nødvendigvis sikrer du vil foretrækker duften over den af ​​lavere-prissatte duftstoffer. Nogle kostbare parfumer tilbyder eksotiske ingredienser, dog. Den kvaliteten af ​​nogle af dyre parfumer kan også være bedre end, at af billige eau de cologne. Beslutningen om, hvorvidt at tilbringe en masse penge på dyre parfume skal vejes omhyggeligt.

Det kunne være værd bruge flere penge for dyre parfumer, hvis brugeren er følsom over for visse ingredienser. Nogle af de high-omkostninger duftstoffer er lavet med naturlige eller organisk olier, hvilket gør dem mindre tilbøjelige til at forårsage irritation. Syntetiske ingredienser findes i nogle billige duftstoffer kan forårsage hududslæt eller andre reaktioner. For nogen, der har følsomhedsanalyser spørgsmål, kan den at købe dyrt parfume være værd at omkostningerne.

Det er klogt at afveje fordele og ulemper for at købe dyre parfumer. Nogle eksperter mener, iført dyre parfumestoffer er ett spild af penge, som den koncentrerede formel, simpelthen ikke skaber den ønskede effekt. Mange af de high-dyre parfumer er skabt ved at blande duftende olier sammen. Den fusion af flere dufte kan være anmassende til nogle. Andre tror, ​​dog, dette hjælper definere essensen af ​​menneskelige feromoner.

Disse faktorer kan ikke være relevante til alle, der foretrækker dyrt parfume. Nogle mennesker købe dyre parfume simpelthen for de dekorative flasker, de kommer i. Buying dyre designer dufte, eller designer tøj og tilbehør, kan være en hobby for nogle. Nogle mennesker nyder indsamle dyre parfumer, lige som andre indsamle porcelæn. For samlere af eksotiske duftstoffer, er det værd at prisen.

Meget dyrt parfume kan være pakket i et begrænset-edition flaske. Mange af disse dyre parfumer er aftappet i delikat krystal. Nogle fabrikanter udstede en serie af samleobjekter flasker. Nogle flasker kan være fremstillet med guld plating, hvilket gør parfume mere ønskeligt for nogle. Samlere finde at købe disse high-end parfumer at være en værdifuld hobby.

Derudover, kan dyre duftstoffer være custom lavet til den udslagsgivende solfangeren. Nogle samlere anmode forskellige brugerdefinerede flaskeholdere designs. Det er ikke ualmindeligt for berømtheder at anmode om brugerdefinerede designet flasker at afspejle deres smag.

Købe et dyrt parfume som en unik gave at præsentere til en speciel recipient ofte kan være værd omkostningerne. For særlige lejligheder, kan det være pengene værd at forkæle dig selv i en flaske af kostbar parfume. For dem, der finde det upraktisk at købe meget dyre dufte, er der et alternativ. En ynglings duft kan købes på et lavere omkostninger i en spray cologne, snarere end en parfume flaske.

Hvilke Er de fordelene ved Cocoa Butter?
Hvad er ett Finger Wave?
Hvad er spaltede spidser?
Hvad er forskellen mellem grå og hvid hår?
Hvad er de forskellige fedtet hår Retsmidler?
Hvad er en sutur Lift?
Hvad er de bedste Haircuts for piger med runde ansigter?
Hvordan jeg Vælg den Best Anti-Cellulite shapewear?
Hvad er ett Paddle Hårbørste?
Hvad Er en Electric trådbrugeren?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Baby tandbørste?

Leave a Reply