Hvad der er normal hudtype?

Den normale hudtype er perfekt afbalanceret, hvilket betyder at det hverken er for fedtet eller for tør. Dem med en normal hudtype normalt har små porer, en glat og jævn hudfarve, ingen bumser, og ingen røde eller skællede pletter på huden. Normal hud er den nemmeste at tage sig af, og kun kræver en grundlæggende hudpleje regime til at holde det søger sit bedste. En person med den normale hudtype vil undertiden opdage, at hendes hud er mere fedtet eller tør end normalt, og pludselig har forskellige hudpleje behov. Sådanne ændringer kan være forårsaget af alt fra en ændring i hormoner til en ændring af sæsoner.

Mens tør hud og fedtet hud har særlige hudpleje behov, normal hudtype kun kræver grundlæggende og enkel hudpleje. Den normale hud-type er kendetegnet ved små porer og glat, jævn hud. Normal hud er normalt ikke påvirket af de ting, der kan plage fedtet hud, som shininess og hudorme. I modsætning til tør hud, vil den normale hud ikke føles stram efter vask, og vil ikke have røde eller skællede pletter. Den normale hudtype normalt ikke kræver så meget makeup at udjævne hudfarven, skjule fejl, eller dække op pletter.

Nogen med en normal hudtype skal vaske sit ansigt to gange om dagen, med en sæbe specielt lavet til normal hud. Dernæst anvender en alkohol-fri toner, og vent et par minutter til at tørre, før du bruger en fugtighedscreme, der er hverken for let eller for tung. En fugtighedscreme, der er for lys kan efterlade huden føles tør og stram, mens en der er for tung, kan gøre huden føles fedtet og se skinnende. Efter fugtgivende, er det vigtigt at bruge en solcreme for at beskytte huden mod solens skadelige måder. Brug en fugtighedscreme eller fundament, der allerede indeholder solcreme er en nem måde at skære et skridt ud af en hudpleje regime og gøre processen lidt hurtigere.

Nogle der har en normal hudtype vil finde, at huden i T-Zone – pande, næse og hage – nogle gange bliver usædvanligt fedtet. Dette kaldes kombination hud, og huden på de olieagtige områder skal behandles anderledes end den normale hud på resten af ​​ansigtet. I stedet for en toner, bør man bruge en astringerende i T-zonen for at fjerne overskydende olie og hjælpe med at forhindre udbrud. Enten give afkald bruge fugtighedscreme i T-Zone, eller bruge en meget let, oliefri fugtighedscreme i det pågældende område.

Hvordan jeg Vælg den Best Body Exfoliator?
Hvordan kan jeg matche mine Bangs og ansigtsform?
Hvad er de forskellige typer af korte haircut Styles?
Hvilke Er de Fordele ved at benytte en C-vitamin Moisturizer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Boar Bristle Brush?
Hvad Er Salicylic Acid Cream?
Hvilke Er fordelene ved Royal Jelly for Skin?
Hvad er nogle Allergivenlige produkter?
Hvad er ett Pencil Mustache?
Hvordan forhindrer jeg en Pedicure Infektion?
Hvordan får jeg de bedste hårtransplantation resultater?

Leave a Reply