Hvad er Alternativer til Tiltagende Mine øjenbryn?

Voksning er kun én af nogle par forskellige typer af hårfjerning teknikker bruges på uønsket facial og krop hår. Selvom voksbehandling er en populær metode til at forme øjenbryn, der findes alternativer til voksning dine øjenbryn, der ikke indeholder voks. Ingen en metode er nødvendigvis er bedre end en anden, men huden følsomhed sammen med personlig komfort og præference kan diktere hvilken metode du foretrækker.

Øjenbryn voksning er generelt udføres ved at anvende en varm, eller meget varm, voks til at specifikke områder over og under øjenbryn. De områder, hvor den anvendes, bestemmes af den ønskede form af øjenbrynet. Når først voks påføres, bliver linned strimler anbringes over voks. Når den voks er afkølet, er strimlerne hurtigt trukket kan, idet den voks og uønskede hår med dem. Voksning generelt virker meget godt og mange mennesker foretrækker det til andre alternativer. Men hvis du finder denne metode ubehageligt så skal du måske overveje en af ​​de alternativer til voksning dine øjenbryn.

Depilatoriske cremer er én mulighed til at fjerne facial hår og formning øjenbryn. Depilatoriske cremer indeholder kemikalier, der, i en vis forstand, opløser håret lige under hudens overflade, gør det nemt at tørre væk håret med cremen. Depilatoriske cremer vil fjerne hår for mellem en og to uger, men på grund af deres kemiske makeup, uegnet for mennesker med følsom hud er. Det er bedst at teste ett område på din underarm, før du anvender hårfjerningsmiddel til dit ansigt. Også bruge forsigtighed når de anvender det omkring dine øjne og skyl dine øjne øjeblikkeligt med koldt vand, hvis det får i øjet. Som et alternativ til voksning dine øjenbryn, foretrækker nogle mennesker hårfjerningsmiddel, mens andre foragter både den stærke kemisk lugt og den irritation i kan forårsage.

Så ud over kemikalier, overveje at naturlige alternativer til voksning dine øjenbryn, såsom god gamle-fashioned tweezing. Tweezing er smertefuldt for nogle mennesker, men andre foretrækker det som den mest naturlige alternativ. Når tweezing, skal du sørge for til at gennemvæde øjenbrynet området med varmt vand, før du begynder at blødgøre de hår hårsække. Pluk i retningen af ​​hårvækst for mindre ubehag. Bestemmelse som hår til at trække, og som til at forlade kan være forvirrende, men der er en nem tommelfingerregel til at følge.

Placer en blyant eller hår stick under din næse og vip det opad mod den ydre hjørne af dit øje. Når det er foret op med den ydre hjørne af dit øje, tage til efterretning af enhver hår, der er vokset ud over den blyanten ‘s spidsen pegende mod kæben linje. Dette er den hår, der skal fjernes. Fjern eventuel hår mellem de øjenbryn, der strækker ud over det området lige over den inderste hjørne af øjet. Husk til at forlade formen af ​​øjenbrynet i en naturlig kurve, ikke ett unaturligt bue.

Hvis ingen af ​​disse alternativer til voksning dine øjenbryn appellerer til Dem, så kan du overveje elektrolyse, hvilket er permanent, snarere end midlertidig, fjernelse af hår. Mange full-service saloner tilbyde elektrolyse som et alternativ til voksning. Check med opskalere, fuld-service saloner i dit område for prissætning og information.

Hvad er Spit krøller?
Hvad er Mineral Blush?
Hvad er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi til Chin?
Hvordan jeg Rengør Makeup Pensler?
Hvordan vælger jeg den bedste engros Cosmetics?
Hvad er de Fordele ved Kom godt i en Professional Manicure?
Hvad er de forskellige typer af øjenbryn smykker?
Hvorfor Er Hair Drej Gråt As We Age?
Hvor effektive er Tea Tasker til poser under øjnene?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste øjenvipper curler Refills?
Hvordan vælger jeg den bedste Razor til sart hud?

Leave a Reply