Hvad er anderledes side Bun frisurer?

De, der finder det traditionelle boller lidt for stramt sår måtte ønske at prøve det er sjovt, smart fætter, siden bolle. Med en række forskellige bivirkninger boller frisurer at prøve, er det muligt at arbejde på denne kigge efter flere dage uden at gentage den samme bolle to gange. Efter at have læst en grundlæggende side bolle, så prøv at flytte til en rodet side bolle. Prøv derefter fuldt eller delvist flettede side boller frisurer. Endelig, eksperimentere med forskønnet side boller forstærket med dekorative emner som bånd eller aftageligt udvidelser.

Begynde at eksperimentere med side boller frisurer ved at mestre den basiske side bolle. Som med de fleste hår boller, kræver dette udseende en kam eller hår børste, en elastik, Bobby pins og styling spray. Begynd ved at bruge kam til at skabe en dyb del på den ene side af hovedet, samle håret lige bag det modsatte øre. Fastgør håret med en elastik, hvis det ønskes, og derefter trække den rundt om sig selv, indtil det har dannet en pæn spiral. Fastgør spolen på plads med Bobby stifter, og tåge håret med hårlak for ekstra hold.

Dernæst, prøv rodet boller frisurer. For at skabe dette look, begynde ved at danne en grundlæggende side bolle. Efter pinning boller på plads, men før der ansøges styling spray, skal du bruge fingrene eller slutningen af ​​en rotte-hale kam til at løsne et par hårstrå, indtil den stil når det ønskede niveau for roderi. Afslut med dug på bolle med hårspray.

Nogle variationer på den side, boller involverer fletninger. Prøv at samle håret bag øret, at sikre den med en elastik, og så fletning før vikle den ind i en bolle. Alternativt, fletning en eller flere små dele af håret, før der dannes en side bolle. Winding gennem bolle sin spole, vil disse små fletninger låne visuel interesse for denne frisure.

Endelig, eksperimentere med forskønnet bivirkninger boller frisurer forstærket med dekorative genstande som bånd eller flytbare hår extensions. At arbejde et bånd til en side bolle, samle håret bag øret, sikres med en elastik, og derefter putte enden af ​​en længde af bånd i elastik. Fletning af hår ved hjælp af båndet som en af ​​fletning s strenge og derefter forme en side bolle som normalt under anvendelse af en Bobby stift at skjule enhver overskydende bånd bag bolle. Alternativt, samle håret bag øret, sikre med et hår elastik, og derefter klippe en farvestrålende, aftagelig hår forlængelse til hestehale. Dannelse af en side bolle som normalt, at vikle overskydende forlængelsen omkring bunden af ​​BUN-og fastgørelse med en Bobby stift.

Hvad Er en Vinklet Bob Haircut?
Hvad er Eid Mehndi?
Hvad Er Vitamin E Hair Oil?
Hvilke faktorer påvirker børstet Form?
Hvad er Papaya salve?
Hvad Er Klor Removal Shampoo?
Hvordan kan jeg finde Ophørte Cosmetics?
Hvad er Henna?
Hvad er Crystal Microdermabrasion?
Hvordan jeg opfordre øjenbryn Vækst?
Hvad er en olie mundskyl?

Leave a Reply