Hvad er Antimikrobiel Mundskyllemiddel?

Mundskyl er en generisk betegnelse for en væske, at en person skvulper rundt om hans eller hendes mund efter tandbørstning tænderne. Antimikrobiel betyder, at stoffet har nogle at dræbe eller kontrollerende effekt på mikrober som bakterier. Et antimikrobielt mundskyllemiddel, er derfor, er en væske, der sigter specifikt mod at reducere eller kontrollere niveauet af mikrober i munden. Denne type produkt på kan spænde fra ett mundskyl, der indeholder antibiotika for at en, der har en mildere effekt.

Antibiotika er en gruppe af stoffer,, der er så god til dræbe bakterier, der lægerne administrere dem til til patienter at slippe af en infektion. Typisk, på grund af deres biologisk effekt, er antibiotiske mundskyllevand ikke er sælges i håndkøb. Tetracyclin eller doxycyklin mundskyllevand er nogle eksempler.

Et antimikrobielt mundskyllemiddel, stedet for indeholdende en antibiotikum, kan indeholde ethvert andet stof, der betragtes som antimikrobiel og er sikkert at bruge i munden regelmæssigt. Et almindeligt eksempel er chlorhexidin, hvilket er en antiseptisk. Dette betyder, at den kemiske ikke er så effektiv som antibiotika i dræbe bakterier, men snarere, at dets primære funktion er at forhindre mikroberne fra voksende.

Den Munden naturligvis indeholder mikrober, og disse leve skadefrit for størstedelens vedkommende i munden og på tænderne. Disse naturlige bakterier synes at beskytte orale miljø fra infektion med andre, farlige mikrober. Da den munden er del af det fordøjelsessystemet, og masser af næringsstoffer passere gennem det hver dag, dog, sommetider naturlige mund mikrober kan overgrow og forårsage skade. Den type skader,, at de kan påføre omfatter tand henfald og gummi inflammation.

Denne type skade er meget almindeligt hos mennesker, og så børstning og flossing tænder anbefales at være et dagligdags rutine. Selv den mekaniske handling af børstning og flossing mellem tænderne fjerner partikler, samlinger af plak og mad, kan mikrobielle koncentrationer i den munden stadig vokse ud af kontrol og forårsage skader. For at holde populationer af mikrober på et lavt niveau i munden, nogle mennesker bruger et antimikrobielt mundvaskemiddel såvel som tandpasta, tandbørstning og floss.

Dental forskning, viser generelt, at en antimikrobiel mundskyl, der er blevet godkendt af et velrenommeret Dental Association kan reducere chancen for en person, der udvikler gummi betændelse eller caries i tanden, der kræver fyldninger. Det Mængden af ​​plak på tænder kan også blive reduceret med regelmæssig brug. Mulige ulemper til antimikrobielle mundskyllevand kan inkludere tænder farvning.

Hvad er et slag Out Haircut?
Hvordan bruger jeg Bivoks for huden?
Hvad er ett Concealer Wheel?
Hvordan vælger jeg den bedste Kollagen til øjne?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Glycolic Acid Toner?
Hvordan vælger jeg den bedste Mustache Brush?
Hvordan vælger jeg de bedste produkter til mørke rande?
Hvad er de bedste tips til at fremme hårvækst hos kvinder?
Hvordan vælger jeg den bedste Soap til sart hud?
Hvordan vælger jeg den bedste Jasmine parfume?
Hvad er forbindelsen mellem skæl og hårtab?

Leave a Reply