Hvad er årsagen Red Porer?

Røde porer er mest almindeligt forårsaget af acne, men kan være et resultat af flere andre hudsygdomme og skader også. En mild allergisk reaktion kan føre til rødmen af ​​huden, og dette kan være mest udtalt omkring porerne. Irritation barbering eller andre former for kontakt kan forårsage en tilsvarende reaktion. Visse hudsygdomme, såsom eksem og rosacea kan også forårsage porer til at påtage sig et rødligt udseende, selv om disse betingelser typisk forårsage mere udbredte symptomer.

En høj procentdel af røde porer er forårsaget af acne. Bakterier og andre irriterende kan blive indgivet i porer sammen med naturlige olier, der produceres af kroppen. Denne proces kan føre til irritation, inflammation og milde infektioner. Kroppen naturligt reagerer på infektion ved at lede immunsystemet til at angribe de patogener, der findes, og en vis mængde af opsvulmning og rødmen er typisk forbundet med dette immunrespons.

God hygiejne kan reducere hyppigheden hvormed acne forårsager røde porer. Denne betingelse kan ikke helt undgås, dog. Som en generel regel, er det bedst at undgå at bruge makeup til at dække porer, der er røde fra acne da dette kan forårsage yderligere blokering af porerne og forhindrer kroppen fra heler ordentligt og hurtigt. En række medicinske behandlinger er tilgængelige for svære tilfælde af acne.

Allergier er et produkt af immunsystemet, og allergiske reaktioner kan forårsage porerne bliver rød og betændt. En sand allergisk reaktion, når kroppen monterer en immunrespons på en opfattet trussel, der faktisk ikke udgør en fare. Pollen er en almindelig allergen, som ikke skader kroppen, men kan udløse et immunrespons. Tilstedeværelsen af ​​allergener i porerne kan føre til rødme og hævelse.

Simpel hudirritation kan også forårsage røde porer. I nogle tilfælde kan det være resultatet af barbering eller andre former for fysisk kontakt, der forårsager porerne bliver rød og irriteret. I andre tilfælde kan kemiske irriterende medføre porerne til at blive rødt. Kemisk følsomhed varierer meget fra person til person, og mange forskellige kemikalier kan forårsage irritation. En retssag kan være nødvendigt at bestemme, hvilken kemisk fungerer som et irritationsmoment.

Nogle almindelige hudlidelser såsom eksem og rosacea, kan også forårsage røde porer. Disse betingelser har typisk andre væsentlige symptomer, dog, og ofte forårsage stød, rødmen og læsioner vises over større områder af huden. Disse betingelser bør drøftes med en hudlæge.

Hvad er ett Moustache Trimmer?
Hvordan korrekt bruge solcreme?
Hvad er de forskellige typer af gråt hår Behandlinger?
Hvad Er Almond Eyes?
Hvordan vælger jeg den bedste Face Scrub for Acne?
Hvordan Må jeg Treat Synlige Porer?
Hvordan jeg Deal med hår tyndere på Crown?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste lange Hair perms?
Hvordan Kan jeg Stram Loose Arm Skin?
Hvad er Øjenbryn Restoration?
Hvilke Er de bedste Tips til Voksende ett Mustache?

Leave a Reply