Hvad er årsagerne til hud tags?

Skin tags er meget små vækster af huden, der er almindeligt forekommende i områder som hals, lyske, armhuler, og overalt, hvor der er hudfolder placeret på kroppen. De mest almindelige årsager til hud tags er friktion, fedme, graviditet, og genetik. Blodkar og kollagen, der bliver fanget i tykke lag af huden kan også forårsage hud tags. Friktion i disse områder kan bidrage yderligere til dannelsen af ​​hud tags.

Gnidning af huden mod hud er formentlig en af ​​de største årsager til hud tags. Dette gælder især for personer, der kan være overvægtige. Mennesker med overskydende mængder af vægt og hud er mere tilbøjelige til at opleve friktion og folder i huden, hvor huden tags kan dannes. Disse vækstrater er typisk mere udbredt i overvægtige personer,

Genetik kan også spille en rolle som en af ​​årsagerne til hud tags. Personer, der har forældre, søskende eller bedsteforældre med mange hud tags kan generelt regner med, at de også vil danne dem på et tidspunkt. Typisk, ikke hud tags ikke forekommer hos unge individer. De generelt begynder vist efter midtvejskrise og er ikke farlige. Skin tags er godartede vækster, som ikke udgør nogen fare for den enkelte.

Graviditet er også en af ​​årsagerne til hud tags. Dette er primært tænkt at være på grund af hormoner og kemiske ændringer i kroppen. Kvinder, der forventer også en tendens til at have flere folder og folder i huden under graviditeten. Skin tags kan dannes i disse områder, hvor friktion og hud gnider mod hud.

Selvom huden tags ikke er farlige og ikke udgør en sundhedsmæssig risiko, kan de forværre, hvis de bliver meget store, eller er beliggende i et område, der kan give ubehag. For eksempel almindeligt hud tags forekomme øjenlåg. Hvis huden tag bliver meget stor, kan det hindre vision eller være ubehageligt. Mennesker med skærpende hud tags eller tags, der interfererer med dag-til-dag lever, vil måske overveje at huden tag fjernelse.

Der er en række hjem retsmidler og hurtige metoder til huden tag fjernelse. Generelt er det en god idé at lade en uddannet lægefaglige fjerne hud tags. Forsøg på at fjerne dem derhjemme kan resultere i infektion eller grimme ar. Andre hudlidelser, der kan være fejldiagnosticeret som hud mærker indbefatter vorter og modermærker, maligne hudcancere og seboroisk keratose. Overdreven hud tags kan også være en indikation af en underliggende forudsætning, såsom akromegali eller polycystisk ovarie syndrom.

Hvad er Hamp Soap?
Hvad er de bedste tips til mænd med fedtet hud?
Hvad er de forskellige typer af hjem Cellulite behandling?
Hvad er effekten af ​​blødt vand på hår?
Hvad er de bedste tips til barbering?
Hvad er en makeup Mask?
Hvad er Blemish Balm?
Hvad er de forskellige typer af hårspray produkter?
Hvad er en Exfoliating Cleanser?
Hvordan vælger jeg den bedste Ionic Hair Brush?
Hvad er nogle måder at forebygge acne?

Leave a Reply