Hvad er årsagerne til udtynding Hair i Unge kvinder?

Årsager til tyndere hår hos unge kvinder kan variere meget og kan være relateret til genetik, en medicinsk tilstand, eller endda visse typer af frisurer og styling metoder. Mens tabe hår er ofte rystende og pinligt for mange unge kvinder, er det generelt en god idé for disse kvinder at tale med en læge om deres hårtab for at bestemme dens årsag. Dette skyldes, tyndere hår hos unge kvinder kan være et symptom på en mere alvorlig medicinsk tilstand, som bør behandles. En læge kan også informere sine patienter om mulighederne for at genoprette hår, herunder brug af medicin eller endda en hårtransplantation. I situationer, hvor tyndere hår ikke er forårsaget af en medicinsk eller en genetisk sygdom, kan en ung kvinde drage nytte af instruktion i korrekt hårpleje teknikker, der vil forhindre hår knækker i fremtiden.

Mange kvinder påvirkes af en tilstand kaldet androgen alopeci, en genetisk sygdom, som også er kendt som kvindelig skaldethed. Selv om denne type hårtab ikke helt kan udvikle indtil en kvinde kommer ind midaldrende, kan det være en årsag til tyndere hår hos unge kvinder så godt. En læge kan undersøge hovedbunden for at søge efter forskellig størrelse hår folicles, hvilket er en typisk symptom af androgen alopecia. Hvis en kvinde har denne betingelse, vil hun have et par muligheder for behandling. Hun kan vælge at anvende minoxidil, et hår restaurering stof, til hendes hovedbund dagligt, og hendes læge kan også ordinere en mundtlig version af lægemidlet, hvis den aktuelle Minoxidil viser ineffektiv.

Udtynding hår hos unge kvinder kan også være forårsaget af andre medicinske tilstande. En kvinde kan have, for eksempel alt for mange mandlige hormoner i hendes system, som kan løses ved brug af forskellige stoffer til at afbalancere hendes hormoner. Hendes læge kan også kontrollere hendes skjoldbruskkirtel niveauer, som både hyperthyroidisme og hypothyroidisme kan resultere i hårtab. Kvinder kan også testes for forskellige autoimmune sygdomme såvel som ernæringsmæssige mangler. For eksempel kan lave jern niveauer resultere i tyndere hår hos unge kvinder, som kan forskellige spiseforstyrrelser, hvor en kvinde lider af fejlernæring.

Andre ofte midlertidige årsager til udtynding hår hos unge kvinder omfatter stress, graviditet, og en væsentlig sygdom eller medicinsk tilstand, der kræver operation. Det er også muligt for en kvinde utilsigtet at trække håret under kraftig tilbage kæmning og drilleri. Hår kan også bryde ud fra hovedbunden, hvis en kvinde bærer dreadlocks eller stramme fletninger eller ponytails. Når en kvinde, ophører denne praksis, kan hun se hårvækst uden behov for yderligere behandling.

Hvad er Laser cellulite Removal?
Hvordan vælger jeg den bedste Haircut til et ovalt ansigt?
Hvad er øjenvipper Toning?
Hvad er de bedste tips for at få gratis Cosmetics?
Hvad er de bedste tips til at beskytte Meget lys hud?
Hvad er forbindelsen mellem Kombination Hud og Acne?
Hvad er forbindelsen mellem skæl og hårtab?
Hvorfor er de bageste tænder Kaldet visdomstænder?
Hvordan vælger jeg den bedste Baby Haircut?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Laser Resurfacing for ar?
Hvad Er en Hard Hat Hair Dryer?

Leave a Reply