Hvad er Bangs?

Mænd og kvinder har i århundreder slidte pandehår. Bangs er en bræmme af hår går på tværs af panden. Brugen af ​​”pandehår” beskriver denne bræmme af hår har skumle oprindelse. Der er ingen klare ord etymologi tyder på, hvorfor dette udtryk anvendes i denne frisure. Men der er romerske skulpturer byder mænd med korte pandehår, og pandehår for kvinder kom ind i mode, er det tænkt, med stylings af Ziryab, hjemmehørende i niende århundrede islamiske Spanien, og som ejede en skønhedssalon.

Fra da af har pandehår kommet og gået ud af stil. I det 15. århundredes Europa, ønskede kvinderne så høje pander, at de ville barbere deres hairlines med henblik på korrekt bære Henin, den kegleformede hovedklæde populær i denne tid. De gavlendte hætter og cauls af det 15. og 16. århundrede også nødvendiggjorde en høj pande udseende, så pandehår ikke virkelig komme tilbage i mode, indtil slutningen af ​​det 18. århundrede og tidlige 19. århundrede. Fashions var skiftende, og så var frisurer.

Bangs, i virkeligheden, der er nævnt er hele kvinders litteratur i det 19. århundrede. Louisa Mae Alcott taler om curling pandehår i hendes nye Little Women og Laura Ingalls Wilder, men skriver i det 20. århundrede, taler om curling hendes pandehår i en “galning frynser” i 1880’erne Dakota Territory i Little Town on the Prairie. De har været i stil for kvinder gennem størstedelen af ​​det 20. århundrede.

Mænd tager også iført pandehår af magi. I 1930’erne gennem 1950’erne, havde mændene deres hår kort og slicked-back. Men når Beatles førte British Invasion, deres “Moptop” frisurer bedt om en genopblussen i popularitet pandehår for mænd.

Disse dage, kan pandehår bæres korte, lange, fuld eller tynd, lige tværs over panden eller vinklet. Der er snesevis af forskellige måder at bære pandehår. Mange mennesker vælger at bære pandehår, fordi de minimerer en meget høj pande og også give form til et ansigt. De trækker øjet op til øjnene, og kan også minimere andre mindre ønskværdige ansigtstræk.

Hvad er Lud Sæbe?
Hvad er kosmetisk Argan Olie?
Hvilke Er de bedste tip til at købe Cologne?
Hvilke Er de bedste tip til Kæmning Hair?
Hvilke Er de forskellige typer af Pande hairlines?
Hvad er involveret i Beauty Mark Removal?
Hvad er et hår Masque?
Hvad er Marine Collagen?
Hvad kan jeg gøre med tør hud på hænderne?
Hvad er anderledes side Bun frisurer?
Hvad er Spray Wax?

Leave a Reply