Hvad er Blemish Balm?

Blemish balsam cremer, også kaldet BB cremer, er en type af healing ansigtet kosmetisk, der opstod i Asien. De multifunktions balms kan rydde op hudproblemer og forenkle make-up proces. Ulemper omfatter en smal vifte af nuancer, som favoriserer bleg hud, selv om vestlige brands lancerer versioner af de balsam, der kommer i en bredere vifte af nuancer.

De oprindelige lydefri balsam cremer er populære kosmetiske produkter i Japan og Hong Kong. Disse balsam indeholder ofte solcreme og en blegende ingrediens, der kan rydde op pigmentpletter på huden. Regelmæssig brug af produktet kan resultere i sundere udseende hud.

Køb af en skamplet balsam menes at fremskynde skønhedsrutine. De balms tjene som en foundation, concealer og solcreme. Dækningen kan opbygges, men ikke fuld dækning, som formlen noget tynd. Den balsam kan anvendes med en kosmetisk svamp, og bør blandes grundigt for at undgå striber.

Formuleringer eksisterer for tør, kombination, og fedtet hud typer. Den endelige finish skamplet balms varierer fra mat til lidt dugfriskt. En mat finish kan forårsage, at bæreren se blegere end sædvanligt, men anvendelsen af ​​en rødme og bronzer kan kompensere for bleghed.

Shade tilgængeligheden af ​​de lydefri balsam cremer er normalt begrænset til to eller tre farver pr mærke. Varm eller kold toner er til rådighed, men at finde ud af hvad der er hvad kan tage nogle forskning. Kvinder med bleg hud toner svarende til dem, der findes i asiatiske kulturer er mest sandsynligt at finde en passende match, mens mørkere hudfarver vil finde de produkter, der alt for blege.

Der er lydefri balms at prale af evnen til at farve tilpasse sig bærerens hud tone, også selvom denne ændring kan være lille og stadig diskvalificerer medium til mørke toner. Nogle balms anvendes med et gråt skær, der går væk som produktet oxiderer. Disse skal anvendes 10 til 15 minutter før andre ansigts make-up for at give tid til farven til at ændre.

Købere uden for Asien typisk nødt til at bestille lydefri balsam cremer online. Dette betyder, at det ikke er muligt at udtage prøver af produkterne før købet. Det kan tage nogle trial and error at finde en creme, der passer til huden skygge og type.

Western kosmetik er begyndt at producere versioner af plet balsam cremer. Der er normalt en forskel i slid eller fordele mellem disse og de asiatiske versioner. Hvidfarvning og solfilter beskyttelse almindeligvis udeladt i disse formler. Fordelene omfatter prøveudtagning af produktet på et kosmetisk tæller og en bredere vifte af nuancer, der vil rumme mørkere hud toner.

Hvad er de bedste tip til Permanent Facial Hair Removal?
Hvilke Er de bedste tip til toningssystem øjenbryn?
Hvordan kan jeg finde Ophørte Cosmetics?
Hvad Er den forskellen mellem Dreads og Braids?
Hvordan jeg Vælg den bedste Nail polsk for Girls?
Hvordan Kan jeg Stram Loose Neck Skin?
Hvad er forskellen mellem Face Cream og Body Lotion?
Er det effektivt at bruge salt fra Det Døde Hav for Psoriasis?
Hvordan vælger jeg den bedste Face Solcreme?
Hvad er forbindelsen mellem tyndere hår og stress?
Hvad er Noni Cream?

Leave a Reply