Hvad er Blush?

Blush, eller rouge, er en form for makeup ofte anvendes til kinden område af ansigtet med en makeup børste med henblik på at udjævne hudfarven eller at tilføje mere farve. Det er almindeligt forekommende som et pulver, men kan også komme i andre former, såsom cremer eller væsker. Undertiden er blush også anvendes til fremstilling af flade se bredere eller længere.

Ligesom mange andre former for makeup, er blush anses for sandsynligt at have oprindelse i området fra det gamle Egypten. Der er passager i det Gamle Testamente, der nævner forskellige former for makeup blive slidt. Selvom blush meste er bare anvendes på kindben, gamle mennesker ofte anvendes det til deres læber så godt. Mænd undertiden også bar rødme på denne måde.

Denne kosmetisk blev anset for umoralsk at bære under den victorianske æra. Bleg hud blev generelt anset for at være et fint indikator for status. Kvinder, der gjorde vil have nogle farver i stedet vil typisk klemme deres kindben. En sådan metode er normalt ikke anbefales til moderne kvinder, fordi det undertiden kan føre til lydefri bumser eller sprængte blodkar.

I sine tidligste former, blev rødme lavet af ting som morbær, roer juice eller jordbær. I det 18. århundrede, var mere farlige stoffer, såsom kviksølv og bly, brugte, en tendens, der stoppede omkring 1920’erne. I moderne tid, er flydende og fløde rødmer typisk lavet af unikke farvestoffer og kolde fløde. Den pulverform er generelt lavet af en talkum, der er blevet farvet en skygge af rosa eller rødt med rosenvand, carmin, eller saflor.

Nogle kvinder vælger at bære rødme hele tiden, især hvis de har lys hud. Andre foretrækker at bære det kun til en særlig lejlighed. Theater direktører kræver ofte aktører til at anvende det, fordi scenelys kan gøre huden ser mere bleg end den egentlig er.

De, der ønsker at bære det for at gøre deres ansigt vises bredere bør begynde med at se direkte ind i et spejl og anvendelse af en mørk skygge af det fra midten af ​​øjet over til templet. En lysere farve kan anvendes i den øverste del af kindben.

Hvis et smallere ansigt effekt ønskes, er en mørk skygge af makeup typisk anvendes i nærheden af ​​hårgrænsen og ydre kanter af ansigtet, stopper i øjenhøjde. Udseendet kan være afsluttet ved at placere en lysere farve over og under mørkere farve. Ud over kinden og øjet områder, kan blush også undertiden støves af på panden, næse og hage.

Hvad er Spit krøller?
Hvordan vælger jeg den bedste Slankende Gel?
Hvad er fordelene af kosmetisk kirurgi?
Hvordan vælger jeg den bedste Bivoks Lotion?
Hvad er de bedste tip til Self Tanning Face?
Hvad er permanent Mascara?
Hvad er Lipodissolve?
Hvad er ett Kraveben Piercing?
Hvad kan jeg forvente efter Breast Augmentation?
Hvad sker der til at Liposuction Fat?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Beard Shape?

Leave a Reply