Hvad Er Botox ® Clinics?

BOTOX ® klinikker befinder sites, hvor én eller flere læger tilbyder injektioner af lægemidlet til patienter. Der er flere fordele ved at bruge Botox ® klinikker, når du modtager dette kosmetisk behandling, herunder et rent og sterilt miljø og, i de fleste tilfælde, behandling ved at ett personale, der er opleves i at give injektionerne. Mange Botox ® klinikker tilbyde andre kosmetiske tjenester, herunder laser hud behandlinger eller kollagen injektioner, i Ud over til den Botox ®. Den Proceduren er så simpel, at nogle læger vælger at give de Botox ® indsprøjtninger i deres egne kontorer, selvom full-service Botox ®-klinikker har potentiale til at give en meget mere omfattende erfaring for patienten.

Bakterien Clostridium botulinium er mere almindeligt kendt ved at mærkets navn Botox ®. Dette er den samme kimen, der kan forårsage botulisme, hvilket kan udvikle sig i forurenede fødevarer og årsag sygdom. Når korrekt, injiceres under huden i små mængder af en uddannet professionel, Botox ® er ikke skadeligt.

Der er flere problemer, der kan behandles på Botox ® klinikker. Den procedure, at har modtaget den størst opmærksomhed er brugen af ​​injektioner at reducere rynker og stramme huden. Dette resultat kan opnås fordi de Botox ® blokerer de nerver i det injicerede område fra reagere til stimuli. Denne effektivt afslapper ansigt gennem en type af delvis lammelse og vil gøre linjer på i ansigtet mindre indlysende.

Virkningen af ​​Botox ® på nerverne også er blevet anvendt til behandling lidelser, der fører til ansigts tics eller ukontrollerbar muskel bevægelser. Den immobilitet skabt af den injektion kan stoppe disse ufrivillige bevægelser. En Botox ® injektion også kan anvendes til at lindre smerten og andre symptomer på migræne hovedpine. Disse injektioner er påføres direkte til hovedet på stedet for smerten.

Ved at modtage de injektionerne på specialiserede Botox ®-klinikker, kan proceduren blive udføres i et miljø skræddersyet til den situationen. Dette betyder, at det vil sandsynligvis være sikrere, tage mindre tid til at udføre, og kan faktisk give flere valgmuligheder, end ville være til rådighed i en regulær lægens kontor. En Botox ® klinik også kan være mindre travlt end en generel praksis, hvilket betyder, at udnævnelserne kan gøres hurtigere og lettere.

Selv om mange Botox ® klinikker er udstyret specifikt til håndtere med blot én type af injektion, der er andre, er gearet mere i retning af generelle kosmetik og plast kirurgi. Disse typer af klinikker kan give en hel regiment af behandlinger, der kan hjælpe i at skabe yngre udseende hud eller fjerne de tegn på ældning. De har også kunne være mere opmærksomme på nye og opdukkende forskningsmuligheder ind i de anvendelser af Botox ®.

Hvad er Smoothshapes ®?
Hvad Er Mulige Årsager til skøre negle?
Hvad Er forskellen mellem et Base Coat og en Top Coat?
Hvad er de bedste tip til kropspleje?
Hvordan vælger jeg de bedste skrå pincet?
Hvilke Er de forskellige typer Bleach For Skin?
Hvordan bruger jeg Biotin for hårtab?
Hvad er en pagehår frisure?
Hvad er Baby Cosmetics?
Hvad Er en Electric trådbrugeren?
Hvordan vælger jeg den bedste Mini Facial?

Leave a Reply