Hvad er Butterfly klip?

Butterfly klemmer er clips, der har to halvdele er forbundet med et hængsel og holdes lukket ved hjælp af en fjeder, der, når den klemmes, åbner således at halvdelene ligner sommerfuglevinger. Når den er lukket, foråret har klippet fastspændt lukket på det objekt det blev placeret rundt. Den mest almindeligvis opfattes type butterfly klip er de klip lavet til hår, selv om andre former har forskellige anvendelser som godt. Butterfly hår klip bruge en klo form til at gribe fast, bagved og under mange hårstrå for at forblive sikker, snarere end en flad kant eller anden form, der har tendens til at glide.

Hår butterfly klip spænder fra små klip betød at holde igen små hårstrå ad gangen eller give enkel dekoration, til store nok klip til at holde en lang, tyk hestehale op i en stilfuld og alsidig frisure. Typisk fremstillet af plast, kan butterfly clips findes i en stor mængde af farver og mønstre. Mens de fleste butterfly clips er fremstillet af plast for at undgå tilsætning af overskydende vægt eller beskadige håret, metalclips er også tilgængelige til tider, især de mindre klemmen formater.

Mens de fleste klip faktisk ikke har noget at gøre med en sommerfugl bort fra formen af ​​klippet, dekorative sommerfugle, såvel som glitter, blomster og andre dekorationer, er undertiden tilføjes klip rettet mod unge piger. Lejlighedsvis er den bageste del af det klip, der er presset til at åbne resten af ​​klippet designet i form, og nogle gange farver, af rigtige sommerfuglevinger. Hair clips designet til hverdagsbrug for voksne typisk kommer i mere afdæmpede og solide farver, såsom brun, sort, marineblå, og andre, og normalt ikke har en meget fancy eller dekorativt form.

Det er meget nyttigt at bruge butterfly klip under nogle hår styling procedurer. For eksempel, under farvning kan dele af hår holdes ude af vejen af ​​disse klemmer så hårfarve ikke bløder eller gnide på håret, som er beregnet til at blive efterladt ikke-farvet. Curling ruller, der skal sikres og efterlades i håret i en periode kan også afholdes af Butterfly klip, fordi den brede form og buet klo af de klip dækker et stort område af valsen jævnt og typisk efterlader en lille eller ingen synligt led i håret, et problem, ofte oplevet, når du bruger mindre eller strammere klip.

Hvad er fordelene af kosmetisk kirurgi?
Hvad er de almindeligste årsager til Mørke tør hud?
Hvad er en hår Weave?
Hvordan vælger jeg den bedste billige Eyeliner?
Hvordan vælger jeg den bedste Eye Cream for mænd?
Hvad er de forskellige typer af pigers Haircuts?
Hvordan jeg behandler tør hud på øjenlågene?
Hvordan vælger jeg den bedste Klinik for microdermabrasion Facials?
Hvad er en øjenbryn Marker?
Hvordan vælger jeg den bedste Manicure polsk?
Hvad er Biotin Cream?

Leave a Reply