Hvad er Comb Twists?

Kam snoninger er en populær metode til at danne dreadlocks i håret. Anvendelse af denne fremgangsmåde til fremstilling af dreads er håret snoet ind dreadlocks ved hjælp af en kam. Håret bliver så ruffed op for at gøre dreadlocks. Dette er en tidskrævende metode til at dreje en leder af hår til dreadlocks, men det er effektivt. Det har også den fordel, at en helt naturlig fremgangsmåde til dannelse af et hoved fyldt med sunde dreadlocks.

Denne teknik at producere dreadlocks normalt fungerer bedst på afrikansk-amerikanske hår, men hvide har haft en vis succes med kam drejninger også. Et afsnit af håret 1-inch 1 inch (2,54 cm x 2,54 cm) er opdelt slukket. Det er nemmest at gøre disse sektioner med den spidse ende af en rotte-hale kam. Efter firkantet stykke hår er sektioneret, bør det holdes på plads med små hår elastikker. Hele hår er lavet i 1-inch (2,54 cm) eller 2-tommer (5 cm) sektioner på denne måde. Hår voks skal derefter påføres på den ene del af hår ad gangen.

En kam er placeret i enden af ​​hår, og snoet adskillige gange, indtil strengen af ​​hår er en stram drejning. Dette danner den første af mange kam drejninger som vil blive anvendt til hovedet af hår. Det næste skridt er at adskille den twist, så drej det igen med kammen. Dette trin danner knuder i håret, og i sidste ende gør vrides mere ligner de typiske dreadlocks, hvilket er det ultimative mål for de kam drejninger. Hver twist bør herefter rulles mellem håndfladerne og en elastik skal anvendes til hver enkelt twist til at hjælpe de hår drejninger opretholde deres form.

Resten af ​​personens hår sektioner er drejet og formet på samme måde, indtil en hel hoved kam drejninger er produceret. Brugeren skal vente tre til fire uger, før han vasker de dreadlocks. Hvis håret vaskes for tidligt, kan de kam twists kommer fortrydes, hvilket får brugeren til at gentage sine snoninger. Eventuelle stykker af hår, der kan komme ud af twists, eller blev aldrig sat i de snoninger, bør indsættes manuelt. Brugeren kan skubbe dem i med fingrene, eller brug en hæklenål til at trække dem igennem.

Hvordan får jeg en Deep Eksfoliering?
Hvordan vælger jeg den bedste designer Parfume?
Hvad er Semi-Permanent Eye makeup?
Hvad kan jeg forvente Efter Botox ®?
Hvad er ett lav hårgrænse?
Hvilke Er de bedste Tips til Voksende ett Mustache?
Hvad er ett Spot Perm?
Hvad er effekten af ​​blødt vand på hår?
Hvad er syntetiske Braids?
Hvad er de bedste tips til Eye makeup ansøgning?
Hvad er en Anti-Aging Facial?

Leave a Reply