Hvad er Cuticle Flytteforretninger?

Når folk taler om neglebånd flyttefirma, de normalt taler om cremer eller væsker, der anvendes til neglebånd, der kan fjerne overskydende væv og døde hud færdigheder fra neglebånd. Sunde dele af overhuden forblive intakt på neglen. Kemiske flyttefirma kan være en smertefri alternativ til klipning og trimning neglebånd. Brug af kemiske flyttefirma korrekt, dog er det vigtigt at holde sunde negle, fordi bruge en remover forkert, kan føre til helbredsproblemer eller direkte fjernelse af neglebånd.

Skønt fjernelse af kutikula blevet gjort traditionelt med klipning eller trimning teknikker, kan anvendelsen af ​​en kutikula neglelakfjerner sparer tid og arbejde. En god kutikula fjerneren vil forlade de resterende dele af kutikula intakt og blød. Disse fjernelse kan anvendes under manicure processen og under pedicures. Hovedformålet med anvendelse af en kutikula neglelakfjerner er at fjerne de døde hudceller, overskydende væv og keratin, der er til stede på overhuden.

Almindelige ingredienser i kutikula fjernelse er natriumhydroxid og kaliumhydroxid. Cuticle flyttefirma også kan blive beriget med blødgørende at hjælpe fugter og glatte negle. Det er ikke ualmindeligt at finde, at neglebånd flyttefirma også indeholder befugtningsmidler såsom lanolin.

Generelt er det remover beregnet til at blive anvendt på neglen base og derefter forsigtigt arbejdet på tværs af og rundt om hårstrået. Efter Remover har fået lov til at arbejde for den tid, der er angivet på produktets emballage, neglene normalt vaskes med varmt vand. Neglene får lov at tørre, hvorefter de er klar til yderligere modifikation, såsom maling. Andre anvendelsesområder teknikker omfatter med en stykke vat for at sprede produktet og bruge en ren serviet til at tørre det væk efter et par minutter.

Cuticle flyttefirma bør ikke forveksles med neglebånd blødgørere. Skyllemiddel er væsker eller cremer, der alene bærer ned hårstrået for let at fjerne ved efterfølgende klipning eller trimning. For en fuldstændig tilbagetrækning af den overskydende væv og døde hudceller, der neglebånd flyttefirma foretrækkes.

Selv om mange mennesker bruger neglebånd flyttefirma, der er visse farer, der kan følge af forkert brug eller overforbrug af dem. Den manipulation af en kutikula naturlige tilstand kunne invitere bakterie-eller gær infektioner. Neglepladen skade er ikke ualmindeligt. Folk, der bruger neglebånd flyttefirma skal være opmærksom på, at overdreven brug kan resultere i utilsigtet fjernelse af hele neglebånd.

Hvad er de bedste Short Curly Haircuts for runde ansigter?
Hvad er kollagen kapsler?
Hvad er fordele og ulemper ved at bruge Henna for hår?
Hvordan vælger jeg den bedste Klinik for microdermabrasion Facials?
Hvordan vælger jeg den bedste øjenbryn Shaping Kits?
Hvordan vælger jeg den bedste Foot Cream?
Hvad er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi gebyrer?
Hvad er involveret i kosmetisk kirurgi Recovery?
Hvad er årsagen Mørke Marks på Face?
Hvad er de forskellige typer af Botox ® behandling?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Hair Clipper Comb?

Leave a Reply