Hvad er Cyber ​​Dreadlocks?

Personer i forskellige niche-grupper eller kulturer mode hår til dreadlocks. Selvom dette snoede og sammenfiltret udseende kan opnås naturligt, mange personer foretrækker den bekvemmelighed og alsidighed, som cyber dreadlocks eller cyberlox. Disse kunstige hår stykker er formet af syntetiske materialer, og ligner faktisk Dreadlock frisurer. De er generelt knyttet til normalt hår med elastiske, damp kanoner og andre enheder. Subkulturer som punk eller goth har en særlig affinitet for syntetiske frisurer som cyber dreadlocks.

Populær i mange kulturer, dreadlocks er en form for hårstyling. De typisk resultere når en person spoler håret i en sammenfiltret måde. Klaser af snoede, knyttede tråde omfatter den generelle Dreadlock look.

Den væsentligste forskel mellem cyber dreadlocks og traditionelle dreadlocks er den tidligere brug af syntetisk hår. I typiske dreadlocks stilarter, forårsager individet eget hår til at sammenfiltre og spolen. Denne proces kan fremmes naturligt ved at lette op på conditioning og børste håret. Saloner også bruge forskellige værktøjer og metoder, som vride og pinning og låsen-kroge for at oprette en dreadlocked udseende. De sidstnævnte metoder især kan kræve en stor vedligeholdelse.

Cyber ​​dreadlocks, på den anden side skabte er fra syntetiske materialer som Kanekalon, og fabrikanterne hævder de besidder ægte træk af faktiske dreadlocks. De kan købes i præfremstillede dreadlocked form eller basiske materialer, der kan anvendes til at skabe stil. De værktøjer, der anvendes til mode cyberlox svarer til dem, der anvendes til at skabe faste dreadlocks.

Desuden er bevare cyber Dreadlock udseende siges at være lettere. Disse stykker kan rengøres med vand, hvis man bare vasker hovedbunden cirka en gang hvert tiende dag, og de kan opholde sig i håret i op til tre måneder. Når fjernet, kan de endog genbruges, hvis de bliver vasket. Desuden er en betydelig del af cyber dreadlocks forlængelser. Som sådan er de placeret i en persons naturligt hår via fletning, indpakning eller syning. Cyper dreadlocks forlængelser kan også være fastgjort til en anden frisure typen som hestehale.

Iført cyber dreadlocks generelt kræver et par genstande. Den mest fremtrædende er kunstige hår selv. Enkeltpersoner vil sandsynligvis også brug for nogle form for elastisk at placere hår på, mens du arbejder. Når ordentlige dreadlocks er blevet nået, bør de være sikret og forseglet individuelt med enheder som damp pistoler eller hårtørrer. Sakse og små kamme kan hjælpe i arbejdet med de mindre detaljer i håret.

Mens de personer, der søger en Dreadlock udseende kan vælge til Cyber ​​dreadlocks, har denne tendens fået særlig vægt blandt goth og punk kultur. Lyse farver, lys og smykker ofte karakteriserer tilbehør på denne måde æstetisk. Derfor har disse grupper omfavnede levende farver og flamboyante karakter af mange farvede dreadlocks. Neon garn, lys og perler vævet ind i dreadlocks kan forbedre disse aspekter.

Hvordan jeg Vælg den bedste Hair Mask til tørt hår?
Hvordan kan jeg reducere skæl?
Hvordan Må jeg Fjern Acryl Negle?
Hvad er fordele og ulemper ved barbering til hårfjerning?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Shopping på et Wig Outlet?
Hvad er tonet Solcreme?
Hvordan vælger jeg de bedste mænds hår Spray?
Hvad er de bedste tips til at fremme hårvækst hos kvinder?
Hvad Er Klor Removal Shampoo?
Hvordan vælger jeg den bedste Base Coat?
Hvad Er Normal til Tør Skin?

Leave a Reply