Hvad er de almindeligste årsager til Mørke tør hud?

Der er mange forskellige årsager til mørk tør hud, herunder grundlæggende hudproblemer til mere alvorlige medicinske tilstande. De tre vigtigste faktorer, der kan bidrage til denne form for betingelse er sygdomme og medicinske tilstande, ændringer i huden, og eksponering for solen. Selvom alle disse faktorer resultere i den samme effekt, som er mørk tør hud, kan de konkrete virkninger af dem være meget anderledes. De medicinske problemer, der kan forårsage denne ændring i hudens pigment kan være alvorlige tider, så hvis talrige pletter eller dele af huden begynder at skifte farve foreslås det, at en licenseret praktiserende læge skal høres, så nogle tests kan gennemføres.

Den første faktor, der vil medføre en ændring i hudfarve er simpelthen fra at have eksponering for solen, der forårsager mørk tør hud til at danne. De stråler fra solen få huden til at skifte farve, som ofte gange kaldes garvning eller afbrænding. Grunden til at dette sker er, fordi kroppens vil producere overskydende mængder af melanin i et forsøg på at bekæmpe varmen. Dette får huden til at ændre farve, og i nogle tilfælde vil områder af huden bliver skjoldet fordi den kemiske fremstilles ujævnt. Ekstreme mængder af eksponering kan forårsage permanent skade på huden på denne måde, herunder drastisk øge chancerne for at få hudkræft.

Grundlæggende ændringer af huden kan også være en årsag til mørk tør hud. Som mennesker alder, ændre deres organer, herunder hvordan pigmenterne i huden er produceret. Dette kan forårsage mørke skjolder over hele kroppen og er ingen grund til bekymring, fordi det er normalt i de fleste tilfælde. Dog kan ændringer i farve også opstå på grund af dårlig sund hud, samt konstant friktion. Disse betingelser kan normalt vendes ved at tage bedre pleje af huden og er mere klar over, hvad der træffes foranstaltninger i løbet af dagen.

De endelige faktorer, der kan forårsage disse problemer medicinsk relateret. For eksempel kan forskellige hudsygdomme, såsom psoriasis, eksem og dermatitis give mørk tør hud. Dark tørre cirkulære pletter, lægeligt kendt som hyperpigmentering, kan være forårsaget af disse medicinske tilstande, som kan hvide pletter, som dannes på folk med mørkere hud. Inflammation og medicin kan også forårsage de samme virkninger i huden, så når en medicinsk tilstand er årsagen til problemet, skal en læge konsulteres for at isolere problemet.

Hvilke Er de bedste tip til en Paraffin Pedicure?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Wrinkle Viskelæder?
Hvilke Er de forskellige typer af Twist Updos?
Hvad er Liquid Mascara?
Hvordan Kan jeg mørkere øjenbryn?
Hvordan vælger jeg den bedste Exfoliating Scrub?
Hvordan Kan jeg Stram Loose Arm Skin?
Hvad er et enzym Peel?
Hvordan vælger jeg den bedste acne Face Cream?
Hvad er de forskellige typer af elektrolyse til ansigt?
Hvordan vælger jeg den bedste Makeup for mørke cirkler?

Leave a Reply