Hvad er de anvendelser af lakrids for hud?

Topiske præparater indeholdende en ekstrakt af lakrids kan anvendes til hudtilstande, der producerer rødme, hævelse og kløe. Salver og geler indeholder lakrids-ekstrakt samt andre planteekstrakter til at lysne fregner og andre hud misfarvninger. Nogle undersøgelser viser, at kemikaliet kan øge den reproduktive evne hudceller efter ultraviolet lys skader.

Forskning viser, at lakridsekstrakt, glycyrrhizinsyre, også kendt som glabridin, har anti-inflammatoriske egenskaber. Den kemiske inhiberer clyclo-oxgenase, det enzym der er ansvarligt for aktivering prostaglandiner og inflammation. Hudgeler indeholder typisk en til to procent af den kemiske ekstrakt. Mange tilbyder disse præparater til lindring af symptomer forbundet med dermatitis og eksem.

Nogle mener, at lægemidlet lakridsekstrakt også udviser antimikrobielle egenskaber, der modvirker bakterier, vira og gær, og visse rapporter tyder på, at lakridsekstrakt inhiberer proteiner nødvendige for antimikrobiel aktivitet og vækst. Disse egenskaber sammen med de anti-inflammatoriske virkninger føre nogle til at bruge lakrids for en hud tilstand kendt som rosacea. En undersøgelse undersøgte effektiviteten af ​​enzymer fra lakrids for hud, der var blevet beskadiget af ultraviolet stråling. Rapporten foreslår, at de testpersoner, der anvendes aktuelle ekstrakter af lakrids for hud udstillet hurtigere hud celle regenerering.

Præparater, der indeholder glycyrrhizinsyre hæmmer også enzymet ansvarlig for melanin produktionen uden at have skadelige virkninger på melanin producerende celler eller dermale hudceller. Personer bruge lakrids for hud, når de forsøger at lysne misfarvninger eller selv ud hudfarve. Formuleringer almindeligt kombinere lakrids ekstrakt enzymet med andre ingredienser, herunder melbærris og Mulberry ekstrakter. Nogle behandlere anbefaler disse præparater over receptpligtig medicin, der kan bidrage til udvikling af kræft.

Før anvendelse af lakrids til hudtilstande, blev lakrids anvendes til behandling øvre respiratoriske lidelser og lakrids præparater mod hoste og kongestion, der er forbundet med astma og forkølelser vi tilgængelige. En undersøgelsesrapporter, at individer, der lider af ubehag af fordærve sår gurglede en opløsning af varmt vand og lakrids ekstrakt op til fire gange om dagen og erfaren symptomatisk lindring. Begrænset forskning tyder på, lakrids kan vise sig effektiv til at lindre de symptomer, der ledsager gastrisk refluks sygdom, fordøjelsesbesvær, og mavesår.

Forskere har undersøgt virkningerne af glycyrrhizinsyre på kropsfedt efter ekstrakt blev påført topisk eller oralt. Alle rapporter viser, at ekstraktet reducerede kropsfedt niveauer, mens andre resultater tyder på, at de emner, også oplevede samlede vægttab og et fald i low-density lipid kolesteroltal. Forskere advarer om, at den kemiske stammer fra lakrids kan øge aldosteronniveau, forårsager bivirkninger, der omfatter hovedpine, hjerteproblemer og forhøjet blodtryk.

Hvad er Cyber ​​Dreadlocks?
Hvad Er en Oil-Based Smøremiddel?
Hvad er røde acne?
Hvilke Er de bedste tip til Barbering ett Mustache?
Hvordan jeg Bring Out Natural Highlights?
Hvad er syntetisk hår?
Hvordan vælger jeg den bedste rynke Patches?
Hvad er forbindelsen mellem cellulite og vægttab?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Brug af et Laser for Rynker?
Hvad er Flettede Dreadlocks?
Hvordan vælger jeg den bedste Toner til tør hud?

Leave a Reply