Hvad er de bedste Haircuts for piger med runde ansigter?

De bedste haircuts for piger med runde ansigter omfatter en række forskellige stilarter i forskellige længder. Hvert snit understreger længden at smigre ansigtet fulde form, afbalancere og indramning ungdommelige funktioner som øjne og mund. Kort, mellemlang og lang frisurer har alle ens, men specifikke elementer, der ser bedst med runde ansigter, og de rigtige pandehår kan tilføje en sidste finish, uanset længde.

Mens visse korte stilarter kan fremhæve eller ligefrem overdrive fylde, de bedste haircuts for piger med runde ansigter behøver ikke at være en vis længde. Styles, der giver højde på kronen med løftet pandehår eller pigge fungerer godt, da de langstrakte ansigt og skabe opmærksomhed om øjnene i stedet for de bredeste områder. Cuts med en længde lige under hagen eller øret, bør vælges på stilarter, der ramte lige i øret eller kinder. Under krøllet hår kan forårsage disse nedskæringer skal vises bredere, så ekstra pleje skal tages for at tilføje højde til at forlænge ansigtet.

Mellemlange frisurer yderligere kan skabe illusionen af ​​en længere ansigt, og håret kan trækkes tilbage og samtidig skabe volumen på kronen med pandehår eller en Pompadour, der giver variation til en stil, mens flatterende den naturlige form. Subtile lag virker bedre end Blunt, hakker sektioner, Tuck bag ørerne eller fjer udad. Medium stilarter, der har en svag indadgående kurve og ramte lige omkring skuldrene fungerer godt, og krøllet hår kan være nødvendigt udtynding for at forhindre en udvidelse effekt.

Lange stilarter er ideelle haircuts for piger med runde ansigter. Snittet Længden forlænger ansigtet, skabe en harmonisering balance. Rene, lige stilarter give den mest dramatiske effekt, indramme ansigtet, og bløde, naturlige bølger eller krøller tilføje tekstur uden alt for meget bredde, især fordi håret vejer mere og trækker lidt ned. Tyk eller krøllet hår typisk stadig brug for nogle udtynding og layering på en lang snit, og naturlige bølger og krøller virker bedre end strammere, bulkier dem.

De bedste haircuts for piger med runde ansigter gøre godt med en vis brag stil. Blunt-cut eller lige pandehår tendens til at forkorte i ansigtet, hvilket gør det synes bredere. Nedskæringer, side-sweep pandehår med en dyb, asymmetrisk del og holde dem fri af panden, eller slippe af med dem helt, forlænge dette område, bringer øjet ned næseryggen, og slanke ansigtet. Disse nedskæringer kan også bringe de øjne og mund. Lige eller tykt pandehår typisk gå godt med en stil, der har masser af højde og længde til at udjævne dem ud.

Kan mine øjne bliver solskoldet?
Hvad er tonet Solcreme?
Hvad Er Aloe Body Wash?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Antiseptisk Soap?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Cuticle Pusher?
Hvordan vælger jeg den bedste Bionedbrydelig Soap?
Hvordan jeg Vælg de bedste billig Skin Care?
Hvad er Moustache Wax?
Hvordan vælger jeg den bedste Baby Soap?
Hvad er de bedste tip til Permanent Facial Hair Removal?
Hvad er Aloe Solcreme?

Leave a Reply