Hvad er de bedste Pixie frisurer til runde ansigter?

Nissen frisurer til runde ansigter kan fungere godt, så længe et par punkter huskes. Enhver frisure til et rundt ansigt bør ikke slicked tilbage. Dette vil kun fremhæve rundhed i ansigtet. En nisse der er velegnet til den runde flade er én, der giver højden langstrakte ansigt, og som har bløde wispy tråde omkring ansigtet. Nogle hår omkring halsen vil også være flatterende for en person med denne ansigtsform.

Ved valg frisurer til runde flader, bør brugeren altid holde håret bliver for stor til side af ansigtet for at forhindre uønsket fylde. Den nisse cut er velegnet til det runde ansigt, så længe det ikke er alt for svær. Blødhed er nøglen til at holde en god klipning. Gode ​​Pixie frisurer til runde ansigter har bløde krøller, bølger eller hår skulpturelle i en opadgående måde på toppen. Kronen kan indstilles i store ruller og tilbage kæmmet at tilvejebringe yderligere højde og mode.

Kort hår kan være lidt vovet på et rundt ansigt. Dette skyldes det faktum, at drastisk korte frisurer kan forårsage en runde flade vises endnu rundere. En kvinde med et rundt ansigt bør holde dette i tankerne, når du vælger Pixie frisurer til runde ansigter. Den nisse stil er normalt skiltes på den ene side. Dette giver rig mulighed for brugeren at feje hendes pandehår over hendes ansigt, eller at vælge bløde, wispy pandehår.

Bangs på et rundt ansigt må aldrig klippes lige over. Det ville kun gøre opmærksom på kinderne, som er den bredeste del af ansigtet, hvilket gør en runde ansigt til at se rundere. Bangs kan være urolig, tjavsede, eller skiltes på den ene side, og fejede hen over panden. Den frisør må kun bruge håret i front for pandehår, og undgå at bringe hår fra toppen af ​​hovedet frem. Dette ville skabe top-tunge look, som kvinder med runde ansigter bør undgå.

En variation af Nissen snit tjener som et alternativ til traditionelle Pixie frisurer til runde flader. Dette snit er skåret tæt ved hovedet med korte lag. Det er en god nisse frisure for en kvinde, der har bølget hår. De pandehår er fejet hen over ansigtet, og hakket til at give tekstur. Siderne er skåret tæt, men jo længere længder ovenpå skabe et længere ansigt.

Hvad er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi Centers?
Hvad er årsagerne til Age Spots?
Hvad er et søm Shield?
Hvad er Cornrows?
Hvordan vælger jeg den bedste Shampoo med Tea Tree Oil?
Hvad er involveret i at lave en paryk?
Hvordan vælger jeg den bedste shampoo til hårdt vand?
Hvad er en pagehår frisure?
Hvad er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi gebyrer?
Hvad er løs Eyeshadow?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Back Acne Home Retsmidler?

Leave a Reply