Hvad er de bedste tip til Facial Efterbehandling?

Efter en facial, er huden ofte vanskelige og især sårbare over for beskadigelse. Mange af de bedste tips til ansigtet efterbehandling fokus på at undgå situationer og produkter, der kan irritere den friske, følsom hud. Facial efterbehandling generelt opfordrer til at undgå kosmetiske produkter eller procedurer og udsættelse for barske vejrforhold, såsom stærk vind eller sol. Yderligere tips til ansigtet efterbehandling fokus på holistiske tilgange såsom at drikke masser af vand og spise en sund kost, som fremmer kroppens naturlige helbredende evner.

Undgå makeup efter en ansigtsbehandling er en vigtig del af efterbehandling, fordi kosmetik kan forårsage hudirritation og betændelse. Tidsrammen afhænger af følsomheden af ​​den enkeltes hud, men det anbefales generelt at undgå kosmetik til otte til 24 timer efter at have en ansigtsbehandling. Folk, der absolut skal bære makeup bør undgå tunge fonde og holde sig til blide mineral makeup og mascara i helingsperioden. Hvis huden har brug for fugtighedscreme eller udrensning, kan spa-tekniker giver ofte eller anbefale blide, ikke-comedogen produkter, der er mindre tilbøjelige til at forårsage irritation. Produkter, der er duftende, kunstigt farvet, eller slibende er ikke gode valg for ansigtet efterbehandling.

Professionelle kosmetiske procedurer, såsom ekstra ansigtsbehandlinger, laser hårfjerning, voks, eller mikro-dermabrasio skal undgås i flere dage efter en ansigtsbehandling. Mens kurbade ofte anbefale, at kunder planlægger efterfølgende udnævnelser efter en procedure, bør de fleste mennesker ikke har ansigtsbehandlinger mere end en gang om måneden. Typisk, huden er alt for følsom til at udholde sekventielle kosmetiske procedurer uden at pådrage sig irritation eller varig skade.

Ekstreme vejrforhold kan forværre post-procedure huden, så man undgår bidende vind og direkte sollys er vigtige elementer i ansigtet efterbehandling. Solbadning i naturligt lys eller et solarium bør undgås for 24-48 timer efter at have en ansigtsbehandling. Varmen fra et dampbad eller sauna kan også forårsage betændelse. Svømning er ikke anbefalet, især i offentlige eller chlorerede pools. I koldt vejr, skal udendørs aktiviteter såsom skiløb skal undgå i de første 24-48 timer at reducere eksponeringen for ekstrem kulde og vind.

Facial efterbehandling primært beskæftiger sig med rensning og healing, så mange kurbade anbefaler holistiske tilgange. Drikke masser af vand er vigtigt, fordi tilstrækkelig hydrering er vigtig for hudens celle regenerering. En sund kost baseret på fuldkorn, flerfarvede frugter og grøntsager og sunde fedtstoffer vil være rig på vitaminer og antioxidanter, der hjælper kroppen fremskynde helbredelse. Desuden får cirka otte timer om natten af ​​lyd søvn og engagere sig i daglig motion både at reducere stress fremme fornyelse.

Er det muligt at være tynde med Cellulite?
Er der en kur mod Age Spots?
Hvad Er Mehndi?
Hvad er de bedste tip til kropspleje?
Hvordan vælger jeg den bedste Online Beauty Shop?
Hvad er Ayurvedic Hair Oil?
Hvad er de forskellige typer af Emo frisurer til piger?
Hvordan bruger jeg Bivoks for Hair?
Hvordan jeg Vælg den bedste parfume Oil?
Hvad Er en Øjenbryn Bar?
Hvordan vælger jeg den bedste syntetiske hår for fletning?

Leave a Reply