Hvad er de bedste tip til Lip Hair Removal?

Hår vokser over overlæben anses for uønsket af kvinder i mange kulturer, og en række løsninger, der findes til at fjerne hår vokser på dette følsomme område. Disse omfatter hjem og salon retsmidler af barbering, tweezing, gevindskæring, voksning, og ved hjælp af hårfjerningsmidler. Permanente metoder til hårfjerning er lasere og elektrolyse, som kræver professionel service.

Barbering med en barberkniv, er ikke en anbefalet metode til læbe hårfjerning. Barbering kan efterlade synlige prikker skabt af mørke hårsækkene tilbage i huden, og stubbe kan begynde at dukke op igen næste dag, eller endnu senere den samme dag for nogle individer. Huden over overlæben er især sart så godt, og modtagelig for slid fra barbermaskiner. Desuden er det ganske let at glide og skære overlæben ved et uheld.

En anden måde at fjerne læbe hår er tweezing. Trækker de omstridte hår én ad gangen med en pincet eliminerer muligheden af ​​mørke hårsække skabe prikker. Denne løsning er rentabel hvis kun nogle få hår vokser over overlæben

mere ville være tidskrævende. Tweezing, ligesom barbering og voksning, kan forårsage indgroede hår.

Gevind er en mindre kendte alternativ, involverer anvendelsen af ​​en lang sløjfe af tråd, snoet flere gange i midten. Hver af de to resulterende løkker er anbragt over den ene hånd

venstre hånd åbnes som højre hånd lukker til at skubbe den snoede området mod højre, og handlingen er vendt til at flytte den snoede område til venstre. Den snoede område er placeret mod den øvre læbe område, således at tråden fanger hår, medens bevægelse, og trækker den ud. Denne fremgangsmåde er hurtigere end tweezing, og det kan fjerne hår for kort til at Pluk. Det tager lidt øvelse, men at være i stand til at udføre trådning effektivt.

Voksbehandling overlæben betyder i smeltet voks formuleret specielt til hårfjerning, så dækker voks med en klud og hurtigt rippe både fra huden – og fjerne hår, som bliver indlejret i voks. Denne fremgangsmåde er ganske effektiv til fjernelse af en stor mængde af læben hår hurtigt. Ulemperne er den krævede fortsat køb af voks kits, og muligheden for negative hudreaktion på voks.

Kemiske hårfjerningsmidler er skønhed produkter, der fjerner hår ved at opløse det. Facial hårfjerningsmidler skal bruges til læbe hårfjerning, som hårfjerningsmidler beregnet til hår på kroppen kan indeholde barskere kemikalier. Med denne metode til at fjerne hår er måske det mindst smertefulde, forudsat vejledninger følges med omhu og hårfjerningsmiddel ikke berører de forkerte dele af ansigtet. En patch-test skal udføres før brug for at sikre, at der vil være nogen negativ reaktion, når de anvendes til ansigtet.

Enkeltpersoner kan også opsøge fagfolk til permanent læbe hårfjerning. Laser hårfjerning mindsker væksten af ​​hår i løbet af flere behandlinger, medens elektrolyse dræber hårroden helt og stopper væksten. Disse metoder er betydeligt dyrere end hjem behandlinger. Bemærk imidlertid, at den øvre læbe er et lille område, der ikke vil koste op til behandling af større pletter af hår på kroppen.

Hvor effektiv er Coffee for Cellulite?
Hvad er de forskellige typer af løse frisurer?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Astringent Lotion?
Hvordan vælger jeg den bedste Sensitive Face Cream?
Hvad er Pigmenteret Eyeshadow?
Hvordan vælger jeg den bedste billige Eyeliner?
Hvad er de forskellige typer af kosmetisk kirurgi Centers?
Hvad er de forskellige typer af Hårtørrere?
Hvad er vanille badesalt?
Hvad er fordelene ved Placenta for Hair?
Hvad er de bedste tip til kropspleje?

Leave a Reply