Hvad er de bedste tips til personlig hygiejne på arbejdspladsen?

Nogle af de bedste tips til personlig hygiejne på arbejdspladsen indebærer at vaske hænder før håndtering af fødevarer og efter brug af et toilet. Håndvask er en særlig vigtig del af god personlig hygiejne på arbejdspladsen, og ofte kræves i nogle lande for at sikre folks sikkerhed. Det er også typisk anbefales, at folk undgår at spise på deres skriveborde, som synes at have flere bakterier end den gennemsnitlige overflade. Hertil kommer, rådgive nogle eksperter bærer anti-bakteriel hånd gel til tidspunkter, hvor en medarbejder ikke har adgang til varmt vand og sæbe.

Når en person skal håndtere fødevarer, skal han eller hun grundigt vaske hans eller hendes hænder. Den korrekte måde at vaske hænder er at bruge varmt vand og sæbe og forsigtigt skrubbe hænderne sammen i 30 sekunder. Så hænderne skal tørres med en ren papir eller klud håndklæde. Efter dette kan medarbejderen begynde at håndtere fødevarer, idet man ikke at berøre dennes tøj eller andre objekter, der sandsynligvis snavset. Korrekt håndvask er en vigtig del af personlig hygiejne på arbejdspladsen og er påkrævet ved lov i mange steder.

Det er også en del af god personlig hygiejne på arbejdspladsen til at vaske hænder efter brug et toilet. Dette gælder for alle arbejdspladser, ikke kun restauranter, fordi det forhindrer spredning af bakterier. Efter håndvask i badeværelset, kan medarbejderen bruge en køkkenrulle til at åbne døren, skal du holde den åben med hans eller hendes fod, og derefter smide håndklædet i ringen og forlade toilettet. Nogle døre har også fods knapper, så en person til at åbne døren med kun hans eller hendes fod.

Undersøgelser viser, at et skrivebord kan have mange gange mængden af ​​bakterier end et toilet. På grund af dette, er det bedst at undgå at spise ved skrivebordet, og, hvis en person skal spise på hans eller hendes skrivebord, skal han eller hun grundigt tørre det ned med anti-bakterielle klude. Det kan også være en god idé at undgå neglebidning eller enhver anden vane, der involverer oral kontakt og vil sandsynligvis øge odds for at indtage bakterier.

Anti-bakterielle side gel kan være nyttige i arbejdsmiljøet. Nogle gange kan en person, kan simpelthen ikke forlade hans eller hendes station til at vaske hans eller hendes hænder. I dette tilfælde anvendes en smule gel til hænder og fik lov at tørre, kan være tilstrækkeligt til varmt vand og sæbe er tilgængelige. Gelen kan også komme i handy, når man tager offentlig transport til arbejde.

Hvad er en Hair Removal Clinic?
Hvad er Terapeutisk Cream?
Hvilke Er de forskellige typer af Cosmetic Surgery for Acne?
Hvad er en Bronzer Tanning Bed?
Hvad er en Spray Tan?
Hvad er Hamp Soap?
Hvor ofte bør jeg Få en Manicure & Pedicure?
Hvordan vælger jeg den bedste Exfoliating Lotion?
Hvad er en fipskæg?
Hvad Er Involveret i Peptide Skin Care?
Hvad er de almindeligste årsager til en vigende hårgrænse i mænd?

Leave a Reply