Hvad er de forskellige ansigtsformer?

Human ansigtsformer ikke altid passer ind i geometriske kategorier, men fem vigtigste ansigts former anses for at repræsentere omridset af mange ansigter. Disse fem figurer er: firkantet, trekantet, aflange, runde og ovale. At kende din omtrentlige ansigtsform kan hjælpe dig med at finde en flatterende frisure, par briller og tøj halsen.

OVAL

En oval ansigtsform anses for at være den mest alsidige af de fem vigtigste ansigtsformer. Ethvert hår længde normalt ser godt ud på dette ansigt type, men håret stylet væk fra ansigtet er ofte særligt flatterende for den ovale ansigt. Ovaler kan normalt bortføre en slicked-back frisure godt, men kan også ser godt ud med lag. Dem med ovale ansigtsformer måske ønsker at undgå tykke pandehår eller frisurer med masser af højde på toppen.

Mennesker med ovale ansigtsformer har mange muligheder i form af brillestel, men blidt afrundede kvadratiske linser kan se særligt attraktive på dette ansigt type. Skarpere kanter firkantede rammer kan se alt for hårdt på den ovale. Enhver form for halsudskæring normalt smigrer den ovale ansigtsform. Berømtheder med et ovalt ansigt omfatter Will Smith, Jennifer Aniston og Tyra Banks.

ROUND

Runde ansigt figurer er karakteriseret ved brede kinder og en afrundet hage. Bløde bølger af hår, der flyder nedad kan minimere rundhed af kinderne. Dem med runde ansigtsformer bør undgå egentlig krøllet eller virkelig glat hår. Lag kan gøre en rundere ansigt til at se mindre runde og skærer under hagen, kan også oprette en mindre cirkulær effekt til et rundt ansigt. Mænd med denne ansigtsform, bør undgå kraftige bakkenbarter, men en skæg eller overskæg kan smigre et rundt ansigt.

Rektangulære øjne glasrammer kan afbalancere et rundt ansigt. Linserne bør ikke være for lille selv, eller den flade kan forekomme for stor. Rammeløse linser kan være meget attraktiv på runde ansigtsformer. V-udskæring er absolut den mest flatterende for et rundt ansigt. Berømtheder med en rund ansigtsform omfatter Fergie, Alec Baldwin og Catherine Zeta-Jones.

Aflange

Den aflange er en lang ansigtsform, der kan ligne en lang oval eller mere firkantet, hvis kæben linje er mere kantet. Aflange ansigtsformer ofte ser godt ud i side-fejet bølger og chin-længde hår nedskæringer, da disse ser visuelt kan forkorte i ansigtet. Ekstremt lange hår kan gøre en lang ansigtsform se endnu længere.

Mænd med en aflang ansigtsform kan være i stand til at bære et overskæg godt, som det kan tilføje en forkortelse vandret linie til en lang ansigt. Den aflange ansigt er ofte den sværeste form at finde flatterende briller, så ukonventionelt-formede linser kan fungere bedst, men kan være svære at finde. Turtlenecks og høj hals linjer ofte ser vidunderligt på dem med denne ansigtsform. Berømtheder med en aflang ansigtsform omfatter Eminem, Ashlee Simpson og Sarah Jessica Parker.

Trekantet

Den trekantede eller hjerteformet, flade er karakteriseret ved en lille eller spids hage og en bred pande. Soft er nøgleordet for frisurer til trekantede ansigtsformer som lag og sparsomme pandehår kan blødgøre kantede funktioner. Dem med trekantede ansigter normalt ser godt ud med enten ekstremt langt hår eller meget kort hår, hvis det generelle udseende er blød og / eller lagdelte.

Oval-formede linser er normalt den mest flatterende til et trekantet ansigt. Højere halsudskæringer kan passe dem med et trekantet ansigt bedst. Berømtheder med en trekantet ansigtsform omfatter Reese Witherspoon, Katie Holmes og Justin Timberlake.

Firkant

Firkantede ansigtsformer har stærke kæbe linjer og firkantede-off hager. Stærke pandehår og chin-længde frisurer vil kun fremhæve firkantet ansigt. Groft-eller strittende ender eller lyse lag kan blødgøre firkantet ansigtsform.

Ovale brillestel tendens til at se bedste på pladsen ansigtet, så længe linserne ikke er for små i størrelse. Den halsudskæring kan blødgøre udseendet af en firkantet hage og kæbe linje. Berømtheder med en firkantet ansigtsform omfatter Nick Lachey, Demi Moore og Matt Damon.

Hvad er årsagen sprukne læber?
Hvad er de bedste tip til kropspleje?
Hvad er en snabel Hairdo?
Hvordan vælger jeg den bedste genopladelige Skægtrimmer?
Hvad er en stak Perm?
Hvad er de forskellige typer af faglige Hair Extensions?
Hvad er Instant Bronzer?
Hvad er de bedste tips til Voksende Teen Skæg?
Hvordan jeg Fix ett Bad børstet?
Hvad er en full body Wax?
Hvilke Er de forskellige anvendelser af Botox ® i Face?

Leave a Reply