Hvad er de forskellige bakkenbarter Styles?

Selvom bakkenbarter har været rundt i så længe som ansigts-grooming, var det ikke før Civil War generalmajor Ambrose Burnside sported en overdreven eksempel på, at de fik deres engelsk navn. Afhængigt af æra, og det kulturen, har forskellige bakkenbarter stilarter kommer ind og ud af favor. Forskellige bakkenbarter stilarter omfatter dem, blot længden af ​​de ørerne, lange skinny pigge, og den ikoniske fårekød chop, blandt andre. Én ting forbliver uændret, selvom: Når disse bakkenbarter tilslutte fra øre til øre på tværs af hagen, de er ikke længere bakkenbarter og er blevet en del af et skæg.

Måske den mest almindelige overvejelse vedrørende bakkenbarter stilarter er, hvor langt ned øret de vil blive lov til at vokse, før de bliver trimmes. Nogle mænd vælge korte bakkenbarter ved barbering ned fra helt toppen af ​​øret, hvor hårgrænsen begynder. Nogle orlov 0,5 inch eller 1 inch (1,27 eller 2,54 cm) af hår strækker sig ned fra toppen af ​​øret, eller endog hele vejen til øret lap. Disse bakkenbarter bliver derefter holdes trimmes eller lov til at få busket. Resten af ​​ansigtet holdes derefter clean-shaven.

Ofte, et ønske om dukker at fremelske endnu længere, mere storslåede bakkenbarter. Dette er især tilfældet for dem, med længere ansigter og chins eller dem på udkig at supplere en fuld manke af hår. Nogle mænd barbere deres bakkenbarter ind i skinny spikes, at udvider godt stykke under de øreflipper

andre lade deres bakkenbarter gro langt ned deres kinder, men holde dem trimmes på siderne for en ensartet squared-off udseende. For en mand med en barberet hoved, give swooping bakkenbarter et punkt af renter på en ellers tomt lærred.

En af de mere ikoniske bakkenbarter stilarter strækker sig også godt ned ansigtet, men også nødblus ud i den naturlige mønster af den mandlige skæg. Disse kaldes fårekød koteletter. De kan udformet i en kortere stil med moderat flaring eller de kan være lang, bredt flares og så tyk som genetik vil tillade.

Den bakkenbarter stil, gjort populær af General Burnside i midten af-19:e århundrede er ikke noget, der ligner de mest almindelige stilarter i det 21. århundrede. Burnside er kombineret den fårekød hugge med en busket overskæg, og samtidig holde hagen barberede, måske for at undgå fanget mad. Dette kaldes nu den venlige fårekød chop, og den tykkere de totter af facial hår, der udstråler fra de hankattekinder, jo bedre.

Hvad er Wedding Mehndi?
Hvad er de forskellige typer af Øjenbryn Piercinger?
Hvor effektiv er K-vitamin for karsprængninger?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Gel Eyeliner?
Hvordan kan jeg behandle tør hud i hovedbunden?
Hvad Er Jasmine Essential Oil?
Hvad er en overbite?
Hvad er de bedste tips til barbering?
Hvilke Er de Vigtigste Mineral Makeup Ingredienser?
Hvilke Er de forskellige typer af Halal Cosmetics?
Hvad er Biotin Conditioner?

Leave a Reply