Hvad er de forskellige fipskæg Typer?

Når de hører ordet fipskæg, mange folk straks forestiller mænd, der har facial hår under deres munden og omkring deres hage af med en ren-shaven øverste læbe og kinder. Dette er den grundlæggende fipskæg stil, men der er mange fipskæg typer fra som mænd kan vælge. Andre fipskæg typer omfatter sjælen patch, hagen strimmel, den Balbo og den hage rem.

I de slutningen af ​​1950’erne, blev den sjælen patch populære, især blandt jazz musikere. Sjælen patch er en lille plaster af hår direkte under midten af ​​den nedre læbe og lige over jut af hagen. Afhængig præference og facial struktur, er plastret trimmes ind i en lille torv, trekant eller rektangel.

Symmetry er den mest vigtig faktor, når sculpting fipskæg typer af denne stil. Det er meget nemt for sjælen patch til at være off-center. For at holde dette fra sker, kan ett bruge de hjørner af munden og jut af den hagen som en guide for tilpasning. En variation af sjælen plasteret er den hagen strimlen, i hvilken den lille plaster på facial hår strækker sig fra midten af ​​Underlæben ned over hagen i en lodret linje.

Cirklen skæg og den Balbo er to ens fipskæg typer med én forskel: forbindelsen mellem den af ​​overskæg og fipskæg. En cirkel skæg er en fuld hage fipskæg knyttet til en overskæg omkring munden. Den Balbo har en særskilt mellemrum mellem enden af ​​overskæg og starten af ​​den fipskæg, forlader huden på hjørnet af mundingen clean-shaven. Dette fipskæg stil blev opkaldt efter Italo Balbo, en berømt pilot, der bar denne stil i løbet af 1930’erne.

I de slutningen af ​​1700-tallet, var den hage rem meget populære med mange mænd i Europa. Den facial hår er barberet ned til en tynd strimmel, der følger krumning af kæben linjen og forbinder til de bakkenbarter. Denne tynde strimmel af hår kan trimmes at efterlade kun en svag skygge af stubbe langs den kæben linie eller kan dyrkes længere for en tykkere, mere defineret linje.

Med alle de fipskæg typer, spiller personligheden en masse ind i, der ett ett mand kunne vælge at bære. Nogen, der ønsker en mere edgy udseende kunne vælge sjælen plaster eller hagen strimmel. Mænd, som søger en mere sofistikeret look måske vælge at bære en af ​​de mere traditionelle fipskæg typer.

Hvad er Hand Balm?
Hvad er Olive Shower Gel?
Hvad Er Laser Liposuction?
Hvad er en UV Tattoo?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Bøger om Cosmetic Surgery?
Hvad er en elektrisk Nåletråder?
Hvordan vælger jeg den bedste hårtab afhjælpe?
Hvordan vælger jeg den bedste Tattoo bedøvende creme?
Hvordan kan jeg behandle en kløende hovedbund og skæl?
Hvad er de bedste tips til at beskytte Meget lys hud?
Hvordan vælger jeg de bedste microdermabrasion Klude?

Leave a Reply