Hvad er de forskellige solarium Dele?

Sollys inducerer produktionen af ​​melanin, et stof, der gør huden mørkere. Solarier forsøge at simulere denne effekt med et avanceret ultraviolet belysning system. Dette system består af lysstofrør og pærer energi ved ballaster. De lysarmaturer er placeret langs to lange strukturer forbundet i den ene ende: baldakinen og bænken. Yderligere garvning seng dele omfatter fans, timere, og beskyttelsesudstyr som filtre og akryl.

Solarier er konstruerede til at give personer med en tan, eller en mørkfarvning af huden. De løse denne opgave ved hjælp af ultraviolet (UV) stråling gennem flere garvning bed dele. Brug af dette udstyr kræver typisk, at en person ligge ned på den aflange overfladen af ​​solariet, før du placerer en UV-emitting dække over deres kroppe. Brugere kan købe en garvning seng til brug i hjemmet eller besøge en af ​​de mange specielle butikker, der tilbyder garvning tjenester.

Det vigtigste element i en garvning seng er dens belysning system. Ultraviolet lys eksponering sker gennem placering af lysstofrør og garvning seng pærer langs sengens indvendige overflader. Når den er aktiveret, disse belysningsarmaturer bruge partikler kendt som fosfor til at udstråle forskellige grader af ultraviolet lys for individuelle hudtyper. For solarier, der er i stand til at producere større mængder af UV-lys, kaldet garvning seng dele filterglas kan installeres til at temperere hudkontakt med nogle af de mere intense dele af UV-eksponering.

Solariet lamper er udstyret med systemer, der er kendt som forkoblinger. Disse systemer består af spoler, der lagrer elektriske strømme. Ballast regulere disse strømninger og bruge dem sammen med en lampe starteren at give lamper med UV-udledende kapaciteter.

Komfort og funktionalitet er andre vigtige overvejelser i solariet dele og design. Den overflade, hvorpå den enkelte ligger kaldes en bænk, og denne struktur kan være polstret for yderligere komfort. Til gengæld er baldakinen den bevægelige struktur, der hviler på bænken og omslutter individet i solariet. Denne særlige del er gjort bevægelig ved garvning seng stød eller specialiserede gasfjedre. Begge disse strukturer indeholder beskyttende overflader kaldet akryl, og da temperaturen inde i solariet kan få ubehageligt varmt, mange senge tilbyder også fans til at udligne disse virkninger.

Desuden er timere anbringes på senge, og de holder en individuel underrettet om, hvor længe en garvning session har varet. Disse særlige garvning seng dele er nyttige, fordi de fleste solarier har en anbefalet maksimal garvning tidsrum. Overeksponering kan forårsage solforbrændinger eller udgøre en mere langsigtede sundhedsrisici.

Hvad er Rosemary Shampoo?
Hvad er de bedste tip til Lip Hair Removal?
Hvad er en Hipster Beard?
Hvad er øjenlåg Lim?
Hvad er Mineral Eyeshadow?
Hvad er Aloe Sæbe?
Hvad er Micro Loop Hair Extensions?
Hvad er fordelene ved Protein for hårvækst?
Hvilke Er de forskellige typer af Tandbørstehår?
Hvad er Demi-Permanent hårfarve?
Hvad er de forskellige typer Face Care Products?

Leave a Reply