Hvad er de forskellige typer af Eye Makeup?

Der findes mange typer af øjet makeup, som typisk ses som kosmetik, der skal anvendes på de ansigter af kvinder i den moderne vestlige verden. Det var ikke altid tilfældet, og folk kan tænke tilbage til eksempler i det gamle Ægypten, når stort set alle mennesker foret deres øjne med kohl. Gennem historien har mænd og kvinder brugte en række forskellige makeup på øjet for at understrege dem, for at gøre dem mere attraktive, eller blot fordi det var konventionen at gøre det. Men i dag, kan øjenmakeup normalt opdeles i tre hovedgrupper, øjenskygge, eyeliner og mascara eller andre behandlinger til øjenvipperne.

Øjenskygge er farve slidt på de øverste øjenlåg til lige under øjenbrynene. Det kan fremstilles i forskellige former. Powder skygger kan påføres med fingrene eller med anvendelse tips eller børster. Væske, frost eller mousse øjenskygger er også tilgængelige, og disse kan anvendes med makeup svampe eller fingre.

Sommetider øjne skygge blyanter kan findes, og der er endda kits, der bruges til at sætte på forskellige øjenskygger på samme tid at opnå den røgfyldte øjet look. Disse normalt kommer i øjet formede ovaler og presses til øjet for at få de relevante skygge farver. Eye skygge farver kan variere og kan være alt fra naturlige farver, der let farvetone huden til drastiske aldrig designet af natur farver eller endda sort, og farve valg for den enkelte afhænger af smag og den ønskede færdige look.

Eyeliner, som tidligere nævnt, er en af ​​de typer øjenmakeup, der har været populært i den menneskelige verden i årtusinder. Eyeliner kan komme i pulverform, blyant eller flydende form og kan anvendes lige over og under øjet lågene at tilføje drama. Nogle eyeliner kan være lidt udtværet eller udtværet at anvende en lidt farve til de låg også. Typiske farver er brune og sorte, men andre farver som grå, sølv, blå og grøn kan vælges for, og et par usædvanlige farver omfatter lilla og pink.

Mascara er øjenmakeup til vipperne. Det menes at understrege lange vipper, og sædvanligvis anvendes i en fejende opadgående måde på bunden af ​​den øverste vipper, og nedad på toppen af ​​den nedre vipperne. Nogle kvinder, der har meget tynd vipper kan også bruge falske øjenvipper, enten et helt sæt, eller en eller to vipper på områder, hvor deres egne vipper behov fortykkelse. Disse er normalt anvendes med speciel lim, der vil holde vipperne på, men ikke gøre dem alt for svært at fjerne.

Andre typer øjenmakeup kan omfatte grundlaget for øjnene eller stedet behandlinger under øjnene i hudfarver, der delvis kan dække mørke rande. Alternativt, nogle kvinder bruger øjenblyant pande liners at trække i panden. Et alternativ er øjenbryn gel, som kan hjælpe med at forme buskede bryn ved at feje dem på plads.

Det kan være svært at afgøre præcis, hvad øjenmakeup er påkrævet, hvis nogen. Generelt mindste mængde er slidt i løbet af dagen, men for aftenarrangementer, vil kvinder bære lidt mere for at understrege øjnene. Der er mange makeup tips til at bestemme mest smigrende farver og anvendelsesmetoder for dagen og festtøj, for relativ alder, at tage fejl i huden omkring øjnene, og hudfarve.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Professional Beard Trimmer?
Hvordan Kan jeg gøre hjemmelavet Hair Conditioner?
Hvad er de forskellige Hair Weave Teknikker?
Hvad er Facial Waxing?
Hvad er ett stiple Brush?
Hvordan vælger jeg de bedste billig shampoo?
Hvad er en Hipster Beard?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Pearl Comb?
Hvordan jeg Vind en Mustache Konkurrence?
Hvad er Hvedegræs Cream?
Hvordan vælger jeg de bedste Plastic Surgery Specialister?

Leave a Reply