Hvad er de forskellige typer af kirurgiske Hair Restoration?

Der er flere muligheder for kirurgisk hår restaurering. Den bedste mulighed er at bruge små podninger af ens eget hår at erstatte tabt hår. Nogle metoder, såsom at bruge store flapper eller tynde strimler af hår, er usikre eller forældet og bør generelt undgås. Det er vigtigt at opsøge en højt uddannet og kvalificeret læge til at udføre denne operation.

Den historie kirurgiske hår restaurering daterer sig tilbage til 1930’erne, hvor en japansk læge brugte metode til at erstatte hår på brandsårsofre. Tidlig hårtransplantation involveret under store klumper af hår fastgjort til huden og indsætning af disse stykker ind i huden på det ønskede område. Denne metode var effektiv, og kan stadig bruges i dag i nogle lavere ende hår klinikker. Det er ikke en visuelt tiltrækkende metode til kirurgisk hår restaurering og bør undgås, da mere moderne teknikker er nu tilgængelig.

Det bedste operationstidspunkt hår restaurering fremgangsmåde involverer transplantere hår fra bagsiden af ​​hovedet mod forsiden af ​​hovedbunden, hvor hårtab er mest almindelige. I mange mænd, der begynder at blive skaldet, hår i siderne og bagsiden af ​​hovedet ikke falder ud. Dette hår, herunder folliklen er transplanteret til områder af hovedet, hvor håret mangler. Den nøjagtige placering af det transplanterede hår afhænger af det mønster, hvor håret naturligt vokser på patientens hoved. En hår restaurering procedure kan vare fra fem til 10 timer og kan tage flere sessioner for at nå afslutningen.

Forældede fremgangsmåder til kirurgisk hår restaurering stadig kan udføres i dag, men bør undgås. En sådan fremgangsmåde indebærer at tage en lang flig af hår fra siden af ​​hovedet og genanbnngelse at dække balding områder. Denne risikabelt procedure kan forårsage permanent ardannelse eller unaturlig udseende hår. En version af denne hår restaurering metode kan anvendes på brandsårsofre, men bør udelukkende være forbeholdt for disse ekstreme tilfælde.

Folk søger kirurgiske hår restaurering bør også undgå tynde strimler af hår transplantater, da de sjældent giver en æstetisk tiltalende resultat. Hovedbund reduktion, hvor huden på den skaldede del af hovedet er helt fjernet, bør aldrig anvendes. Alle andre ekstreme former for hår restaurering bør også undgås.

Kirurgisk hår restaurering bør kun udføres af en kvalificeret og erfaren kirurg eller læge. Der er få sådanne professionelle praktiserende dag, så håret kirurgen skal nøje undersøgt og udvalgt. Nogle kirurger har afsluttet stipendier specifikt i kirurgisk hår restaurering eller hører til professionelle hår restaurering samfund. Disse kvalifikationer kan medvirke til at sikre en glat, reduceret risiko procedure.

Hvilke Er de bedste tip til toningssystem øjenbryn?
Hvilket er Cleaner, karbad eller brusebad?
Hvordan vælger jeg de bedste Bulk tandbørster?
Hvad er forskellen mellem Antiperspirant og deodorant?
Hvad er en pensel Hårtørrer?
Hvad er de forskellige typer af Deodorant?
Hvad er en vaginal Douche?
Hvordan vælger jeg den bedste Curling Iron Holder?
Er det farligt at bruge Nail Polish under graviditeten?
Hvordan vælger jeg den bedste Dreadlocks Comb?
Hvilke Er de bedste tip til Kunstige Kløerne?

Leave a Reply