Hvad er de forskellige typer af Köln flasker?

Köln flasker eller parfumeflasker, er blevet gjort i århundreder til at holde duftende væsker. Disse beholdere og kolber kan være almindeligt og utilitaristiske eller meget pynt, varierende fra moderne designer cologne flasker vintage cologne flasker. Deres form kan variere, og de mere unikke eller usædvanlige typer er som regel betragtes som mere værdifulde ved afhentning cologne flasker. En gemel, for eksempel, er en enestående og meget værdsat design med to hals på en enkelt flaske. Ud over den traditionelle flaskeformen, er andre typer er udformet fra sølvfarvede kviksølv glas til at ligne en søhest, eller endog i en rørformet form, som er buet i form af et armbånd.

Disse særlige beholdere kan være formet som en lille, slank ampul eller hætteglas eller endog formet som en dråbeformet, såsom type af beholder er kendt som en tårefremkaldende. Mange antikke eller vintage flasker blev lavet af mundblæst glas i det 19. århundrede i Frankrig, England, Tyskland og Bøhmen, i hvad der i dag er Den Tjekkiske Republik. Glaspustere også skabt cologne flasker i løbet af denne periode i USA. Fremtrædende amerikanske producenter på dette tidspunkt omfattede Boston & Sandwich Glass Company og New England Glass Company.

Forskellige typer af cologne flasker var rigeligt af i fortiden, og i dag er sekskantede, ovale, og andre forskellige former for flasker, ofte med alle former for kunstneriske tilføjelser og rører at der adskiller dem i mange farver. De flaskepropper, også nogle gange en funktion af stor interesse, med nogle der ligner fugle i flugt og andre formet som en ananas, f.eks. Ganske interessant at samlere er de kunstfærdige og elegante Art Deco cologne flasker, som håndværkere begyndte at producere omkring 1890, ofte fra krystal. Disse beholdere sported sølv accenter, hængsler, halsbånd og propper, og nogle blev dekoreret med en forgyldt blomstermønster. Andre blev udformet som indviklede stålstikværk udskæringer. Designer parfume og cologne flasker tog en dramatisk vending i Frankrig før 1940’erne, bliver stærkt stiliseret.

Cameo flasker er elegante med deres ofte røde eller pink baggrund indramning hvide design. Sommetider andre farver blev brugt til baggrunden, såsom gul eller blå, når de cameo flaskerne blev oprettet i slutningen af ​​det 19. og tidlige 20. århundrede. Disse duft flasker, kan endda have korset waists, betyder deres midtpunkt er smallere end deres toppe og bunde, ligesom en kvindes corseted talje.

Hvad Er Breast Liposuction Reduktion?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Professional Hair Spray?
Hvad er en keramisk Comb?
Hvad er en saks pincet?
Hvad er Antimikrobiel Mundskyllemiddel?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Shimmer Powder?
Hvordan vælger jeg den bedste Henna Makeup?
Hvad skal jeg overveje når at få en Manicure?
Hvad er de forskellige Anvendelser for Shea Butter?
Hvad er ett Pubic Wig?
Hvad er de forskellige urter for hårvækst?

Leave a Reply