Hvad er de forskellige typer af løse frisurer?

Det meste af tiden, en løs frisure beskriver en stil, der er ubegrænset. Nogle frisurer opnås ved at fastgøre op og vedlægger en lås, men i de fleste tilfælde, ville løse frisurer ikke begrænses på nogen måde. Længden af ​​hår kan være skulder længde eller længere, og enten krøllet eller lige.

Bangs er undertiden bæres med løse frisurer. Bangs er frynser hår går på tværs af panden, som regel slutter lige over øjnene. Frisurer med pandehår er ofte populære hos folk, der har høje pander, da de bryder op afstanden mellem øjenbryn og hårgrænse. Bangs er undertiden skåret i løse lag, så de fjer, når de blandes ind i håret på siderne af ansigtet.

Nogle løse frisurer er beregnet til at se boheme. Det boheme udseende kan være enten lige eller bølget, men i de fleste tilfælde, er denne frisure slidt meget lang. På mange måder er en boheme frisure en afspejling af hippie æra i 1960’erne.

Shag haircuts typisk beskrive løse hår stilarter, der er lag. Kortere lag på toppen blandingen i med længere lag hele vejen ned på længden af ​​håret. Shag frisurer undertiden så mange som fem eller seks lag, afhængigt af længden af ​​hår. Denne løse stil kan gøres på mange forskellige længder, med eller uden pandehår. Selvom en shag kan enten være lige eller krøllet, hvis der er flere lag, er det nok mere egnet til krøllet hår.

Blunt nedskæringer er løse hår stilarter, der anbefales til mennesker, hvis hår er tyndt eller tjavsede. Dette skyldes der enderne af håret skåret lige over ofte gør håret se tykkere og sundere. Blunt snit kan være enhver længde, men for at opnå de bedste resultater med hensyn til at gøre håret tykkere, bør disse nedskæringer formentlig være skulder længde.

Ikke alle løse frisurer at blive båret hængende ned. Et populært eksempel er en victoriansk inspireret frisure, som indebærer at sætte håret op i en knold eller twist. For at opnå dette udseende, skal håret være hæftet op løst, så tråde af hår at flygte rundt i ansigt og hals. Denne stil er egnet til de fleste enhver type af hår, så længe der er tilstrækkelig længde til at fastgøre hår op og fastgør den på plads. Denne stil fungerer som enten en formel eller en afslappet stil, afhængig af tøj og makeup.

Hvad er Hairdress?
Hvordan Kan jeg Get Rid af Kvindelige bakkenbarter?
Hvordan vælger jeg den bedste teksturering Cream?
Hvad er den bedste personlige hygiejne?
Hvordan kan jeg holde My Skin Leder du Younger?
Hvordan vælger jeg den bedste Aftershave Gel?
Hvilke Er de Health-Fremme af Egenskaber af Aloe Vera?
Hvordan jeg Vælg den bedste tandbørste for seler?
Hvad er en hvirvel i håret?
Hvad er et organ buffer?
Hvilke Er de fælles årsager til en Dry børstet?

Leave a Reply