Hvad er de forskellige typer af parfume?

Parfume er en aromatisk væske båret på huden for at give en behagelig lugt. Oprindeligt beregnet til at maskere ubehagelige kropslugte, er parfume i dag slidt til at lokke det modsatte køn, for at gøre en personlig bemærkning, eller blot for at behage bæreren. Parfume består af animalske og vegetabilske baseret aromatiske forbindelser, opløst i en blanding af alkohol og vand. Mængden af ​​duftende sagen til opløsningsmiddel afgør, om blandingen er en parfume eller en cologne. Den aromatiske del kan være botaniske æteriske olier, animalske moskus olier, eller i dag, syntetiske dufte stammer fra forskellige kemikalier.

Den højeste andel af duft er fundet i sand ‘parfume’ – alt fra 25 til 40% er ren duft. Ren parfume er sjældent sælges, da det er uoverkommeligt dyre, og helt ærligt, alt for let at “overdrive”. De fleste forbrugere er mere fortrolig med eau du Parfum, hvilket er 15-30% aromater.

Eau du Köln og toilet vand er mere let duftende parfumeprodukter. Oprindeligt henviste Eau du Köln til en specifik citrus-blomster blanding fremstillet i Köln, Tyskland, som havde en lysere duft og kan anvendes mere liberalt. Det var en form for toilet vand, som har 5-15% aromatisk forbindelse, men med tiden blev ordet generisk for og udskiftelige med toilet vand. Fordi cologne kom til at betyde hvad toiletvand betød oprindeligt, i dag de fleste mennesker bruger toilet vand til at henvise til en endnu lysere duft, en med kun 3-5% aromater. Toilet vand er undertiden tænkt som en “splash”, der kan liberalt anvendes efter bad eller brusebad.
En anden type af parfume er parfumeolie. Parfumeolier ligner parfumer, med den undtagelse, at opløsningsmidlet er olie-snarere end alkohol-baserede. De foretrækkes af folk med tør hud, der finder alkohol i de fleste parfumer for tørring. Oliebaseret parfume kan formuleres til en fast parfume med tilsætning af en lille smeltet voks, at en voksagtig blok, der kan gnides på huden. Solid parfume er ofte støbt i pillboxes eller bittesmå compacts til at passe let i en håndtaske til on-the-go applikationer, men passe på ikke at lade disse i bilen på en varm dag!

Hvad er Papaya salve?
Hvilke Er de bedste tip til Daily Skin Care?
Hvad er de forskellige typer af duftstoffer?
Hvad er Eau de Cologne?
Hvad Er den forskellen mellem Cream Blush og Powder Blush?
Hvilke Er de forskellige typer af Cosmetic Surgery for Acne?
Hvordan vælger jeg den bedste Enzyme Peel?
Hvordan jeg Fix ett Bad børstet?
Hvad er ett Wig Cap?
Hvilke Er fordelene af Cinnamon Candles?
Hvordan jeg Vælg den Bedste øjenvipper Primer?

Leave a Reply