Hvad er de forskellige typer Curly haircut Styles?

Naturligvis krøllet hår, er velsagtens den mest vanskelige at både snit og stil, som hver persons individuelle hårtype, tekstur, og krøller variation skal tages i betragtning. Der er dog flere forskellige typer af krøllede haircut stilarter, der kan tilpasses næsten enhver form for krøl. Kort, beskæres nedskæringer ofte ser bedst på dem med tykkere hår, mens graduerede nedskæringer kan gøre en bob arbejde for krøllet hår. Længere, lagdelte krøllede haircut stilarter arbejder typisk godt for de fleste hårtyper, selv blande lagene er nødvendig.

Mens nogle måske tror, ​​at dem med krøllet hår ikke kan gøre en meget kort, beskæres frisure, det er typisk ikke sandt. I almindelighed kan krøllet hår skæres meget kort, forudsat at håret er skåret til at efterligne den samlede form af den persons hoved. Personer med lige eller endog bølget hår kan ofte få deres hår klippet i flere forskellige former, når kort, men dette ikke arbejder typisk med krøller. Med tanke retning og formen af ​​en persons krølle, bør disse krøllede klipning farver typisk opbevares længe nok for en fuld krølle at dannes. Skæring i midten af ​​en rulning kan give frizzing og gøre håret vanskeligt at administrere, mens der skæres tyndere krøllet hår kortere kan ofte gøre håret til at se endnu mere sparsom.

Som med afgræssede låse, hoppede krøllede haircut stilarter bør altid arbejde med form af en persons hoved og typen af ​​krøller. Graduerede nedskæringer tendens til at fungere bedst for dem med naturlige krøller, der ønsker en bob haircut, der er defineret som hage længde hår. Graduere klipning ved langsomt at blande håret i lag fra kronen til enderne, idet håret holdes længere i bunden og kortere foroven, hjælper til at gøre krøller sammen med formen af ​​hovedet, forhindrer enhver tyngde på ender. Dette hjælper også til at give håret en mere rund i stedet for skarp eller rektangulær, form, som ofte hjælper enkelte krølle til dannelse godt.

Ved længere krøllet hår, er lag ofte afgørende. I disse krøllede klipning stilarter, håret lagdelt fra bunden af ​​håret til den nederste tredjedel, der arbejder fra længere til kortere længder. Dette hjælper med at forhindre langt hår fra at blive vist tung i bunden, et fælles problem for dem med krøllet hår, og hjælper med at forme håret på hovedet i stedet for at skabe en trekant form. Når krøllet hår er lagdelt, er det imidlertid vigtigt, at lagene holdes relativt lange og blandes grundigt sammen. Mens hakkende lag kan arbejde for andre hår teksturer, kan krøllet hår, der er lagdelt stumpt resulterer ofte i flere lag af tyngde hele vejen rundt om hovedet.

Hvad er Antibakteriel Lotion?
Hvilke Er de bedste tip til Shaving Armhuler?
Hvilke Er de forskellige typer af Cellulite Olier?
What Is Involveret i Øjenbryn Tattoo Removal?
Hvad er røde acne?
Hvad er Sea Salt hårspray?
Hvad er Fig Conditioner?
Hvordan vælger jeg den bedste Paryk hårspray?
Hvad Er Red Palm Oil?
Hvordan vælger jeg den bedste Face polsk?
Hvilke Er de mest afslappende Aromaterapi Olier?

Leave a Reply