Hvad er de forskellige typer Face Care Products?

Der er flere forskellige typer af ansigtet pleje produkter, der kan bruges til at opretholde eller forbedre den overordnede udseende og sundhed i huden. Rensemidler og toner er nogle af de mest almindelige, og forskellige sorter kan arbejde for forskellige hudtyper. Exfoliators bidrage til at fjerne døde hudceller og klare porer, samtidig med fugtighedscreme hjælpe med at rehydrere huden og kan hjælpe med beskyttelse mod solen. Serum og hud behandlinger er også fælles side plejeprodukter, og kan anvendes til behandling af emner fra acne til ældning.

Ansigts rensemidler er vant til fjerne snavs, sved, og make-up fra huden. Oil-fri eller skummende versioner tendens til at arbejde bedst for dem med fedtet eller acne tilbøjelig hud. Cremede versioner, som ofte indeholder hydratiseringsledningerne ingredienser, er typisk markedsføres i retning af dem med tør hud. Nogle facial rensnings flade plejeprodukter indeholde tilsatte ingredienser, såsom salicylsyre eller proteiner, til forbedring af en persons hud, mens rense hans eller hendes hud.

Tonere, der undertiden omtales som astringerende, anvendes typisk til at fjerne rest fra huden, ofte efter udrensning. Disse flade produkter normalt findes i en væske, der påføres en vat eller pude og gnides på ansigtet. De ingredienser i toneren medvirke til at opløse eventuelle restkoncentrationer, eller sidesten snavs, og nogle kan hjælpe i den clearing af porer.

Exfoliators er kornede scrubs beregnet til at blødgøre og glat hud, og kan også blive sælges som en sæbe eller maske. Som med ansigtet vaske, er nogle fremstillet for fedtet hud, mens andre er beregnet til at rehydrere. Naturlige eller menneskeskabte partikler føjes til en tyk bund, der typisk indeholder nogle rensende ingredienser. Typisk efter rensning af huden, er exfoliator forsigtigt gnedet ind i huden én eller to gange om ugen for at fjerne døde hudceller.

Fugtighedscreme kommer i all-formål, dag, og nat sorter, og bruges til at erstatte eller afbalancere fugt i huden. Dag moisturizers er typisk lys og ofte indeholder en SPF på 15 eller 30 for at hjælpe med at beskytte hud fra solen. Nogle kan blive tonet og støtte i aftenen ud huden tone og skjule mindre ufuldkommenheder. Nat moisturizers er ofte tungere, og kan indeholde revitaliserende ingredienser, såsom antioxidanter eller vitaminer at udbedre skader på huden. Eye moisturizers er sarte, og betød kun for den under øjet området

de ofte indeholder toemning ingredienser til under øjet cirkler eller anti-aging egenskaber at forebygge eller reducere rynker.

Hud behandlinger og sera er populære også ansigt plejeprodukter. Nogle vil måske hjælpe med at forebygge eller vende mindre tegn på ældning. En række af behandlinger er også tilgængelige at forebygge og reducere acne eller at udjævne huden tone. Nogle sera kommer i en klar, flydende form, mens andre er den konsistens og tekstur af en lotion. De kan også virke som en maske, som forbliver på huden kortvarigt og vaskes derefter væk.

Hvilke Er de forskellige typer af Beauty Supplies?
Skal jeg bruge Shower Gel eller sæbe?
Hvad er forskellen mellem Hair Styling Wax og Hair Pomade?
Hvor effektiv er Coffee for Cellulite?
Hvad er fordele og ulemper ved Aktuel Salicylsyre?
Hvad er fordelene ved vitamin A Skin Care?
Hvad er de anvendelser af lakrids for hud?
Hvad er zinkstearat?
Hvad er Vitamin K Serum?
Hvad er Face Aerobic?
Hvordan jeg Vælg den bedste Cream for Loose Skin?

Leave a Reply