Hvad er de forskellige typer Hårfjerning Hårfjerning?

Depilatoriske hårfjerning produkter kommer i cremer, geléer og lotioner. Kemisk hårfjerningsmidler virker ved at bryde disulfid obligationer i hår og svække den, hvilket gør det nedbryde. De er lette at anvende og relativt billig. Der findes andre metoder til hårfjerning for dem, der er følsomme over for de forbindelser i disse produkter.

De mest almindelige kemikalier i kommercielle hårfjerningsmidler er thioglycolat og natriumhydroxid eller calciumhydroxid. Disse kemikalier opløse disulfidbindingerne i hår, som indeholder protein cystin og holde hårceller sammen. Idet dermale celler også have det samme protein, kemiske hårfjerningsmiddel hårfjerning ofte forårsager irritation af huden. De fleste af produkterne anbefale en patch test, hvor en lille mængde af creme eller lotion påføres på indersiden af ​​albuen og derefter overvåges for eventuelle ændringer. Hvis der sker ændringer det indikerer en mulig allergisk reaktion, og produktet skal formentlig ikke anvendes.

Disulfidbindinger er hårde, og de kemikalier skal være lidt stærk til at bryde dem. Krop hår kan være grovere end ansigtshår, en stærkere hårfjerningsmiddel hårfjerning produkt, så vil der være behov. Brug af forkerte på det forkerte område kan producere irritation, rødme og forårsage forbrændinger.

En hårfjerningsmiddel hårfjerning produkt skal anvendes til at rense huden, der ikke er for nylig barberet. Vejledningen skal oplyse om, hvor længe produktet skal efterlades på plads. Når tiden er gået, kan den creme eller lotion vaskes væk med varmt vand og en vaskeklud, med et let tryk til at trække hår fra dens hårsække. Nogle produkter leveres med en beroligende efterbehandling lotion, som hjælper med at reducere irritation. Hvis dette ikke er inkluderet, kan en mild hydrocortison creme lindre enhver inflammation.

Hårfjerning hårfjerning har fordele, herunder overkommelige priser og bekvemmelighed. Det har tendens til at være relativt smertefri, og cremer er lette at anvende over et stort område, såsom ben. For nogle mennesker, kan meget følsom hud udelukker brug af hårfjerningsmidler. Andre indsigelse mod kemisk lugt eller rod, og folk med meget grove hår kan ikke finde det effektive nok over en lang periode.

For dem der ikke kan eller ikke kan lide at bruge hårfjerningsmidler hårfjerning, barbering og voksning er alternativer. Den mest økonomiske er barbering, selv patroner til nogle barbermaskiner kan være dyrt med tiden. Voks kan også koste mere, hvis det bliver gjort på en salon. Elektrolyse og laser behandlinger tilbyde en mere permanent løsning, men de er dyrere end hårfjerningsmidler eller barberer dig.

Hvad er UV gel negle?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Glitter Eyeshadow?
Hvilke Er de forskellige typer af Øjenbryn Cosmetics?
Hvad er de forskellige typer af faglige Cosmetics?
Hvilke Er de bedste tip til Dressing en Apple-Shape Krop?
Hvad er Vegan Tandpasta?
Hvordan vælger jeg den bedste Mini Facial?
Hvilke Er de bedste Grooming Tips til Mænds øjenbryn?
Hvad er de bedste tip til Foot Eksfoliering?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Badeolie?
Hvordan vælger jeg den bedste Hair Pomade?

Leave a Reply