Hvad er Demi-Permanent hårfarve?

Hvis du tænker på hår farve på en skala fra faste og midlertidige, demi-permanente hårfarvningsmidler ville falde et sted i midten. Demi-permanent hårfarve er et farvestof, der anvendes til at farve hår – mere permanent end semi-permanent eller midlertidig, hårfarve, men mindre skadelig end permanent farve. Der er mange grunde til, at et hår stylist kan anbefale, demi-permanente hårfarver, men den største fordel er dens minimalt skadevirkninger.

Ligesom permanente hårfarver, indeholder demi-permanente hårfarvningsmidler en alkalisk aktiverende middel, men i modsætning til permanent farvestof, betyder det ikke indeholder ammoniak. Demi-permanent hårfarve kan tilføje både farve og glans, men faktisk ikke lysne håret. Men i modsætning til midlertidig hårfarve, som ikke trænge ind i håret, men snarere kun frakker det, gør demi-permanente hårfarvningsmidler deponere nogle gennemtrængende farve håret, der kan vare op til 25 shampoo.

Den primære anvendelse af demi-permanent hårfarve i salon er indstillet til at opdatere eksisterende farve, blanding grå, og giver en farve løft på anden måde kemisk behandlet eller beskadiget hår. For folk med eksisterende farvet hår, kan demi-permanent hårfarve opdatere eksisterende farve uden yderligere skader, mens kun den nye vækst trak sig tilbage med den permanente modstykke. Demi-permanent hårfarve er også et godt valg for folk, der ønsker en farve løft varer længere end midlertidig farvestof, men uden engagement permanent farve.

På grund af fraværet af ammoniak, demi-permanent hårfarvningsmidler meget blødere mod hår end den permanente sort. Af denne grund kan mange demi-permanente farvestoffer anvendes på ny afslappet eller permanentet hår uden risiko for yderligere kemisk beskadigelse. Sommetider farve kun anvendes til at give en smule tekstur til håret eller tilføje glans og nogle demi-permanente hårfarver er endnu farveløse for at opnå dette resultat.

For folk, der ønsker at lette deres hår, selv en skygge eller to, er demi-permanente hårfarvningsmidler ikke en farbar vej. Alternativer til demi-permanente hårfarvningsmidler, som vil lette håret og kan stadig skabe minimal skade, såsom lav-ammoniak fløde hårfarver, er til rådighed, men ethvert produkt, som vil lysne håret vil stadig give nogle skader, især hvis hår var tidligere kemisk eller varme beskadiget. Demi og semi-permanent er gode valg for folk, der ønsker at eksperimentere med subtile farveændringer eller blanding grå, og er det bedste valg for gør-det-selv hår farve.

Hvad er de bedste tip til Henna Removal?
Er antiseptisk mundskyl Erstat flossing?
Hvordan vælger jeg den bedste Engros Makeup?
Hvad er forbindelsen mellem Baldness og Testosteron?
Skal jeg nødt til at forberede at gå til en Garvning Salon?
Hvordan vælger jeg den bedste Exfoliating Moisturizer?
Hvad er de bedste tips til effektiv hårfjerning?
Hvad Er Bio Cosmetics?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Øjenbryn Specialist?
Hvad er ett Headband?
Hvordan laver jeg en Hair Bun?

Leave a Reply