Hvad er Dimethicone?

Siliciumdioxid, der almindeligvis omtales som silicium eller siliciumdioxid, er et naturligt forekommende element i jorden. Kemikere med succes har kombineret silica med oxygen, hydrogen og carbon. Disse kemiske forbindelser, som også kan omfatte yderligere elementer, er kendt som siliconer. Ikke alle siliconer er identiske: de er forskellige, afhængigt af hvordan elementerne blandes og smeltes sammen. Dimethicon er blot en af ​​de forskellige polymerer, der er baseret på silicone.

Andre polymerer er blevet fremstillet som er baseret på dimethicon. En polymer er et stort molekyle, der består af enheder af mindre molekyler, der gentages. Denne fremgangsmåde danner noget af en molekylkæde.

Dimethicone er almindeligt anvendt i mange produkter til personlig pleje og kosmetik såsom shampoo for hovedlus og balsam, der letter kæmning af filtrede hår. Det er muligt for en forbruger at vide, hvis dimethicon eller en af ​​dens polymerer er til stede i et bestemt kosmetisk ved at gennemgå ingredienslisten. Navne som amodimethicone, Stearoxy Dimethicone og Behenoxy Dimethicone optræder på etiketterne afsløre brugen af ​​polymerer baseret på denne menneskeskabte stof.

Anvendelsen af ​​dimethicon i produkter til personlig pleje er et direkte resultat af forskning, der viser, at det tjener som et anti-skummiddel, hudbeskyttelsesmidlet og hårkonditioneringsmiddel. En creme sælges over-the-counter som en fugtgivende lotion. Det er også tilgængelig som en creme til babyer, der optræder under forskellige navne afhængigt af producenten.

Denne polymer er blevet gennemgået og godkendt af US Food and Drug Administration (FDA). Det kan anvendes i kosmetik markedsføres som hud blødgøringsmidler. Gravide og ammende mødre, men rådes til at konsultere en læge, før du bruger cremerne.

Nogle bivirkninger er blevet rapporteret fra brugen af ​​sådanne produkter. De omfatter mild kløe og stikkende eller brændende fornemmelser. Læger anbefaler øjeblikkelig ophør med brug af cremer, og at man søger læge, hvis bivirkningerne bliver alvorlige. En apoteker kan være en anden god kilde til vejledning ved anvendelse af disse cremer.

Allergiske reaktioner såsom nældefeber, pludselige åndedrætsbesvær, og hævelse i nogen del af munden eller ansigtet bør betragtes som alvorlige bivirkninger. Brugere af dimethicon creme kan blive overrasket over at opdage, at produktet rent faktisk kan forværre tørhed, selv om det blev formuleret til at fugte. Dette er ikke nødvendigvis et tegn på ineffektivitet, men kan være en af ​​en allergisk reaktion, som ikke bør ignoreres.

Dimethicone er også udbredt i ikke-kosmetiske produkter for sin korrosionshæmmende egenskaber. Det er mindre almindeligt kendt under navnet polydimethylsiloxan. Mere enkelt, er det kendt som siliconeolie.

Hvad er Pletter?
Hvad er Micro Braids?
Hvad er Grecian Formula ®?
Hvad er Mini Fedtsugning?
Hvad er fordelene ved en Honey Face Scrub?
Hvad er ett Fauxhawk?
Hvordan vælger jeg de bedste produkter til mørke rande?
Hvordan vælger jeg den bedste Hair Spray for krøllet hår?
Hvilke Er de bedste Grooming Tips til Mænds øjenbryn?
Hvad er en fransk Comb?
Hvad er Blush?

Leave a Reply