Hvad er elektrisk pincet?

Elektriske pincet er et værktøj, der anvendes i hårfjerning. De virker som almindelige pincet, bortset fra at de er fastgjort til en elektrisk strøm. Den aktuelle formodes at dræbe hårfolliklen og permanent fjerne hår, men i modsætning til elektrolyse, er der ingen direkte kontakt mellem folliklen og elektricitet. Selvom der sælges bredt til hjemmebrug og professionel brug, er elektriske pincetter ikke betragtes som en effektiv metode til permanent hårfjerning.

Elektrisk pincet blev opfundet i 1959, og markedsføres som en metode til smertefri og permanent hårfjerning. I 1970’erne blev de i vid udstrækning solgt til professionelle kosmetologer til brug i saloner. I 1985, sanktionerede Federal Trade Commission (FTC) selskaber, der sælger elektriske pincetter, fordi deres påstand om, at pincetten permanent fjerne hår var ubegrundet. Efter de sanktioner, blev producenter af elektriske pincetter forpligtet til at medtage oplysninger om deres etiketter, der angiver, at produktet kun kunne fjerne hår midlertidigt.

De pincet sanktioneret af FTC kørte på AC strøm, så en bølge af produkter ved hjælp af DC-strøm hit på markedet i begyndelsen af ​​1990’erne. De fleste af disse værktøjer blev solgt direkte til forbrugerne gennem tv infomercials og reklamer. Midt i krav fra det videnskabelige samfund, at elektricitet ikke kan bevæge sig ned et hår i hårsækken, solgt mange af disse virksomheder en ledende gel sammen med deres elektriske pincetfladerne produkter. Nogle virksomheder solgte elektriske pincetter som transdermal elektrolyse for at undgå association med den negative medieopmærksomhed modtaget af elektriske pincet.

At fjerne hår med pincet, håret er klemt i pincet og trækkes ud ved roden. Som en fremgangsmåde til midlertidig hårfjerning er elektrisk pincet generelt effektive fordi håret stadig plukket helt ud. De har den fordel at være mindre smertefuld end almindelige pincet. Selv hårfjerning ved tweezing er kun midlertidig, hår, der blev trukket ud af roden tager længere tid at vokse tilbage end hår, der blev skåret.

Ved hjælp af elektriske pincet kan være en meget mere tidskrævende at bruge end almindelige pincet, fordi håret skal holdes i op til tre minutter for at tillade den formodede virkningen af ​​den elektriske strøm, der bevæger sig ned håret til roden. Denne metode til hårfjerning er også betydeligt dyrere end almindelige pincet.

Hvad er Marine Collagen?
Hvad er Agurk Lotion?
Hvad Er den Forskel mellem Juvéderm ® og Restylane ®?
Hvad er Øjenbryn Restoration?
Hvad er en mobil Pedicure?
Hvordan Må jeg Care for Kruset Tyk Hair?
Hvordan vælger jeg de bedste Lowlights for Brunetter?
Hvad er Lipstick Base?
Hvad er nogle Allergivenlige produkter?
Hvad er Jasmine Water?
Hvordan vælger jeg den bedste fregne Cream?

Leave a Reply