Hvad er Elektrolyse hårfjerning?

Elektrolyse hårfjerning refererer til udøvelse af elektrisk fjerne hår fra det menneskelige legeme. Når håret fjernes på denne måde, er virkningerne næsten altid permanent. I USA, er elektrolyse hårfjerning den eneste metode til permanent hårfjerning, der er godkendt af Food and Drug Administration (FDA). Det indebærer flere trin eller behandlinger, som skal færdiggøres, og gøres ved at indsætte en nål-lignende sonde ind i en hårsæk, og passerer en elektrisk strøm igennem den. Helst område af kroppen, undtagen det indre af næsen og ørerne kan have hår fjernes på denne måde.

Der er tre grundlæggende metoder til elektrolyse hårfjerning. Den første er kendt som galvanisk elektrolyse, og det forårsager et område af skader på hårfolliklen ved at danne en lille mængde af den kemiske natriumhydroxid, en hård kemikalie, som anvendes i sæbe fremstilling og dræne tilstoppe fjernelse. Skaderne er lige nok til at forhindre hårsækken fra den voksende hår igen.

Den anden almindelig metode er simpelthen at overophede hårfollikel i en teknik kaldet termolyse. Blandingen Fremgangsmåden kombinerer de to første for at opnå det samme resultat på kortere tid. Denne reducerede tidsramme kan være meget værdifulde, fordi elektrolyse hårfjerning er en notorisk tidskrævende proces. Den elektrolyse Nålen skal forblive i hårsækken i op til et minut, og hver hår skal fjernes på denne måde. Selv et lille område, kan tage en total timer, afhængigt af hvor meget hår der skal fjernes.

Den kedelige karakter af elektrolyse hårfjerning kan være dens største ulempe, bortset fra omkostningerne, hvilket er normalt overalt fra flere hundrede til flere tusinde US Dollars (USD). Det kræver også, at patienten har flere behandlinger, uanset hvor meget eller hvor lidt hår bliver fjernet på grund af den cykliske måde, hvorpå hår vokser fra roden. Lokaliseret rødme og hævelse er almindelige efter indgrebet. Skorpedannelse og hud misfarvninger er muligt på kort sigt efter indgrebet så godt.

På trods af disse ulemper, er elektrolyse hårfjerning den mest effektive form for permanent hårfjerning til rådighed. Det er også i stand til fordel for en bredere kreds af mennesker end laser hårfjerning. For eksempel kan der visse hud farvestoffer udelukker nogle mennesker fra at laser hårfjerning gjort elektrolyse hårfjerning rettet hårfolliklen i stedet for hårets pigment. Dette betyder, at personer med enhver type af huden eller håret kan bruge denne behandling.

Hvad er Antimikrobiel Mundskyllemiddel?
Hvad er ett Half Beard?
Hvad er de forskellige typer af personlig pleje til børn?
Hvad Er en Airbrush Manicure?
Hvad er et overskæg Tattoo?
Hvad er fordelene ved Protein for hårvækst?
Hvad er fordele og ulemper ved anvendelse af olivenolie til tør hud?
Hvordan vælger jeg Safe Cosmetics?
Hvordan vælger jeg den bedste Pubic Hair Removal Cream?
Hvad Er Barbering Pimples?
Hvad er en lang Bob Haircut?

Leave a Reply