Hvad er en Clay organ wrap?

En ler kropsindpakning er en spa-eller derhjemme hudbehandling, hvor en lerart blanding påføres på huden, og derefter legemet er pakket ind i klæde eller plast for at hjælpe blandingen til fuldstændig trænge. Adskillige forskellige typer ler kan anvendes i denne behandling, med de mest almindelige former er grøn, rød, bentonit og Døde Hav ler. Det vigtigste ingrediens er blandet med salt og mange urter, der anvendes på huden, og derefter forseglet med en klud eller plast wrap. Omviklingen er tændt i varierende tidsperioder før omvikling fjernes, og leret blandingen skylles. Disse typer af spa-behandlinger er beregnet til at afgifte huden, samt producere en slankende virkning eller reducere forekomsten af ​​cellulite.

Typen af ​​ler, der anvendes i denne kropsindpakning varierer afhængigt af, hvad omvikling menes at udføre. Grøn ler oftest anvendes i ombrydes formål at fjerne toksiner eller urenheder fra huden, og er en af ​​de mest almindelige lerarter anvendes ved home kits. Rødler anvendes til at udjævne hudfarve samt at afgifte huden, mens bentonitler menes at trække toksiner fra ikke kun i huden, men også for resten af ​​kroppen. Døde Hav ler anvendes ofte i den høje ende tæpper, og fugtgivende egenskaber giver en enestående kombination af beroligende og afgiftende huden på samme tid.

Ud over leret i disse typer kropsindpakninger, salt og krydderier anvendes ofte til at tilvejebringe yderligere huden fordele. Havsalt eller kosher salt bidrage til at intensivere afgiftning kvaliteter af en ler body wrap, mens urter og andre naturlige ingredienser kan give en bred vifte af ydelser. Kamille, lavendel og aloe, for eksempel, er almindelige tilføjelser til et ler krop wrap, og kan bidrage til at lindre og fugter huden.

Til denne behandling, er hele kombinationen af ​​ler, salt og krydderier påføres frisk rengjort og ekspanderet hud, og derefter strimler af klæde eller plast er viklet omkring legemet, trykke lerblanding fast i huden. Indpakningen hjælper med at opfange kropsvarmen drastisk forøgelse af effektiviteten af ​​ler og andre bestanddele. Da varme forbedrer fordelene ved denne type behandling, vil en person ofte sidde i meget varmt rum eller dække op med et opvarmet tæppe, mens iført en ler organ wrap. Efter en vis tid, der varierer afhængigt af de anvendte ingredienser og med henblik på omvikling er klud eller plast fjernet, og leret blandingen skylles.

Skønt det præcise formål en lerart legeme wrap varierer afhængigt af typen af ​​ler anvendes, og de andre bestanddele tilsættes til blandingen, er denne kurbehandling mest almindeligt formål at afgifte huden eller organ. Mens ler er kendt at fjerne toksiner fra det yderste lag af huden, fordringer om, at denne type af indpakning kan fjerne toksiner fra hele kroppen er bevist fra 2011. Kompressionen og fjernelse af toksiner er også menes at bidrage til at slanke visse områder, og nogle mennesker se en forbedring i udseendet af cellulite efter en ler organ wrap. Som med de fleste hud behandlinger, er fordelene ved en ler body wrap typisk midlertidig, medmindre wrap er inkorporeret i en hudpleje rutine.

Hvordan vælger jeg den bedste barberskum?
Hvordan vælger jeg den bedste Concealer Palette?
Hvad er en side Comb?
Hvad er ett Kraveben Piercing?
Hvordan vælger jeg den bedste Gentle Eye Makeup Remover?
Hvad er Razor Burn?
Hvordan vælger jeg den bedste Cold Wax?
Hvad er Vanilla Shampoo?
Hvad er fordelene ved at bruge Baking Soda tandpasta?
Hvad er Dreadlocks Wax?
Hvilke Er de Basics af en Manicure og Pedicure?

Leave a Reply