Hvad er en elektrisk neglefil?

En elektrisk neglefil er en motoriseret fil, der bruges til at udglatte kanterne af menneskelige fingernegle og tånegle. Det kan være en ledning model, der kan sluttes til en traditionel stikkontakt eller være trådløs og drevet af batterier. Nogle stilarter er lavet til tungt brug af kosmetologer, og andre er mere let og markedsføres til brug i hjemmet forbrugerne.

Elektriske neglefile begyndte at vinde popularitet mere end to årtier siden, da udviklingen i professionelle manicure og pedicure begyndte at tage fart. Før den tid, er det kun eliten i de fleste samfund hyret nogen til at udføre denne personlige pleje ritual. Da efterspørgslen efter disse nail tjenesteydelser steg, elektriske neglefile aktiveret manicurevirksomhed og pedicurists at udføre deres job hurtigere og mere effektivt.

Idet det elektriske neglefil var en forholdsvis ny opfindelse, de første modeller havde få sikkerhedsfunktioner. Salon kunder ofte klaget over, at værktøjet skadet deres neglebånd eller indgivet deres negle for korte. Nogle kunder har lidt varig skade på matrix af deres negle, der hindrer normal søm vækst. Hver efterfølgende model af elektriske neglefil blev sikrere og nemmere at styre.

Forbedringer i forhold til de oprindelige modeller indarbejde inddragelse af flere tips og vedhæftede filer, der er specielt konstrueret til at udføre specifikke funktioner. Nogle tips er beregnet til kun bruges på naturlige negle, og andre bør ikke bruges på andet end acryl negle. En tilspidset bit er almindeligt anvendt til nemt repareres acryl negle kanter, som er løftet fra den naturlige neglen. En anden populær vedhæftet fil hjælper med at reparere revnede acryl negle.

En af de mest almindelige job, en elektrisk neglefil kan gøre lettere og mere professionelt forbereder fingernegle for et komplet sæt kunstige negle. Ved hjælp af en kombination af bands og tips, kan en manicurist ordentligt teksturere de naturlige negle og forsigtigt skubbe neglebåndene før processen begynder. I modsætning til en manuel værktøj, kan en elektrisk neglefil sikre overensstemmelse den naturlige negl overflader.

Korrekt vedligeholdelse af en elektrisk neglefil er forholdsvis enkel. Det bør rengøres med en børste og klud efter hver brug for at forhindre indsamling af støv og snavs i de bevægelige dele. De vedhæftede skal fjernes efter brug og lagret på et tørt sted for at undgå oxidering.

Hvis de anvendes korrekt og godt vedligeholdt, vil en elektrisk neglefil giver typisk mange års brug. De fleste professionelle manicurevirksomhed og hjem manicurevirksomhed foretrække, at den manuelle filer til præcision og hastighed. Både kunstige og naturlige negle specialister bruger typisk den elektriske neglefil for voksne tjenesteydelser kun, som børn kan komme til skade, hvis de flytter deres hænder eller fødder hurtigt, mens der serveres.

Hvilke Er de forskellige typer af Pande hairlines?
Hvad er Glitter Cosmetics?
Hvordan vælger jeg den bedste Engros Makeup?
Hvad er Mini Fedtsugning?
Hvad Er Organic Argan Oil?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Foaming Cleanser?
Hvad er øjenvipper Toning?
Hvordan vælger jeg den bedste Ret Nail Design?
Hvordan kan jeg lysere mørke cirkler?
Hvad er Papaya Whitening Soap?
Hvilke Er de forskellige typer af Beauty Supplies?

Leave a Reply