Hvad Er en Eyeshadow Base?

En eyeshadow base, også kendt som en eyeshadow primer, er en type af kosmetisk middel, at påføres på øjenlågene før eyeshadow. Det generelt kommer i en creme eller pulver form, og bruges til at oprette en glat lærred på de øjenlågene, hvorpå eyeshadow er ansøgt. Eyeshadow base har andre anvendelser så godt, og kan være i stand til at skal anvendes nedenunder øjnene at skjule mørke cirkler, skjule ufuldkommenheder, eller som en overstregningstusch til at lysne øjnene.

Når der vælges ett eyeshadow base, er det vigtigt at overveje, hvordan det vil blive brugt. De fleste eyeshadow baser er matte, selvom nogle kan have en smule glans til dem. Hold dette i tankerne, hvis den eyeshadow basen vil blive brugt som en concealer, fordi så en mat version, vil generelt være at foretrække. Hvis du vil bruge eyeshadow primer som en overstregningstusch, dog, kunne man foretrækker for det at være en lille blankere. Når du bruger dette produkt som en overstregningstusch, er det generelt en god ide at anvende det på de indvendige hjørner af øjet, såvel som lige under øjenbrynsbenet

dette vil gøre øjne ser lysere og mere vågen.

Det primære formålet med at bruge en eyeshadow base, dog, er at tillade eyeshadow til at overholde til de øjenlågene bedre, og til at vare hele dagen uden at bære ned. Det kan også bidrage til at gøre folder i de øjnene synes mindre mærkbar. Mennesker med fedtet hud i særdeleshed ofte opdage, at bruge en primer på deres øjne, før der ansøges eye makeup er en god måde at forhindre huden mod bliver fedtet og den makeup fra iført off.

Som når man er at vælge en concealer eller fundament for resten af ​​ansigtet, er det en god idé at vælge ett eyeshadow base, der er tæt på at en naturlige hud tone. I dette tilfælde, er det acceptabelt, hvis det er lidt mørkere end huden på de øjnene, fordi de øjenlågene tendens til at være ganske bleg, og den øjenskygge vil dække det meste af basen alligevel. Mange kosmetik detailhandlere vil tilbyde prøver eller muligt for kunderne til at prøve ud de produkterne på det butikken før du foretager et køb.

Ved ansøgning base for eyeshadow, bruge en makeup svamp eller børste, og anvende en jævnt lag over hele øjenlåget. Også gælde for mørke cirkler under øjnene, såvel som til den pande knoglen og hjørner af øjnene om nødvendigt. Derefter, blot anvende eye makeup som sædvanlig, og det vil se godt hele dagen.

Hvad er de bedste tips til gør det selv Tandblegning?
Hvilke Er de forskellige typer af Urea Lotions?
Hvordan vælger jeg den bedste Strawberry Parfume?
Hvad Er Mehndi?
Hvor effektiv er Coffee for Cellulite?
Hvordan vælger jeg den bedste hud Supplements?
Hvad er de bedste fedtet hud tips?
Hvordan Kan jeg Stop Biting Mine Fingernegle?
Hvordan Må jeg Vælg de Bedste Highlights for Brunetter?
Hvordan jeg Vælg de bedste billig Mineral Makeup?
Hvilke Er de bedste tip til Anvende Eyeliner på vandlinie?

Leave a Reply