Hvad er en hals Beard?

Med mange former og stilarter ansigtshår, hvad der er almindeligt kendt som en hals skæg ofte betragtes som en af ​​de mindst smigrende. Væsentlige, en hals skæg er, når der er en minimal mængde af tynde eller plettet ansigtshår placeret rundt i kæben, bakkenbarter og overskæg af en mands ansigt. Samtidigt, er der et tykkere, mere ensartet Mængden af ​​facial hår placeret rundt mandens hals. Dette sker normalt hos unge voksne, som ikke helt modne, og hvis skæg er ikke fuldt udviklet.

For helt at forstå en hals skæg, må man først erkende forskellene mellem den og en almindelig skæg. På en voksen mand, er en regelmæssig eller fuldskæg typisk består af ensartede whiskers, der dækker hele ansigtet. Dette vil omfatte den øvre hals, kæbe og sider af ansigtet. Det omfatter også en fuld overskæg, der smelter sammen med resten af ​​skæg.

En hals skæg er anderledes, fordi den øverste del af skæg fra kæben linjen opad mangler tykkelse og ensartethed. Ofte overskæg vil være ekstremt tynd eller ikke-eksisterende som i sidste ende skaber en ubalanceret look, som de fleste mennesker æstetisk finder mishage. Den Problemet med dette er at der er et overordnet mangel på symmetri, hvilket tendens til at skabe ett akavet udseende.

Ofte, at have en hals skæg opfattes som lidet flatterende fordi det betyder,, at manden er ude af stand voksende en fuld skæg, hvilket menes at være et tegn på sænket virilitet og maskulinitet. I almindelighed, er det meste yngre mænd, der har hals skæg, fordi deres hår i ansigtet endnu ikke har nået sit fulde potentiale. Nogle gange, dog, denne betingelse opstår i ældre mænd, der er ude af stand voksende fuldskæg.

En mand kan have en hals skæg for et par grunde. Den første er, fordi han tror, ​​at det ser godt ud og gør ham til at føle manlier. Nogle gange, når en ung mand først udvikler enhver antydning af hår i ansigtet, vil han være så begejstret, at han vil gøre det muligt at vokse, selv om det er sparsom. Nogle mænd vælger at beholde den lille mængde af ansigtshår de har, stedet for at vente, indtil det har udviklet yderligere.

Den anden Grunden er simpelthen fordi manden ikke ønsker at beholde barbering. Mange gange, hals skæg forbundet med dem, der er mindre følsomme over for stil og eller pleje mindre om deres udseende. De kan se den handling af barbering som en plage, og som resultat, at lade en hals skæg vokse vælger.

Hvad er de forskellige typer af Halal Makeup?
Hvad er Hair Tonic?
Hvad er Nogle tips til Anvende Eyeliner?
Hvordan Må jeg Care for Kruset Tyk Hair?
Hvordan vælger jeg den bedste Tonic for hårvækst?
Hvad er intern Deodorant?
Hvad er Hair Extensions?
Hvordan vælger jeg den bedste Long lags Haircut?
Hvad er fordelene af kosmetisk kirurgi?
Hvordan vælger jeg den bedste Suge Tandbørsteholder?
Hvad er Sonic Dermabrasio?

Leave a Reply