Hvad er en hård tandbørste?

En hård tandbørste er en særlig redskab anvendes til børstning tænder. Ligesom de fleste tandbørster, generelt det har en holdbart, plasthåndtag, medens spidsen af ​​børsten har en serie af nylon Borster designet til at holde tandpastaen og krat tænderne. Børstehårene på en hård tandbørste, skønt noget fleksibel, er generelt hård og stiv. Disse typer af tandbørster kommer i en bred vifte af størrelser og former, og de fleste butikker, der sælger sundhed og skønhed leverancer bære dem.

Generelt, er tandbørster enten bedømt som blødt, medium, eller hård. De ratings refererer til styrken og fleksibilitet af børstehårene på hovedet af børsten. Som navnene antyder, bløde børster har meget smidige, blid børstehår, mens de mellemlangsigtede pensler have børstehår, at er lidt stivere. Undertiden kaldes en fast tandbørste, den hårde tandbørste har den mest modstandsdygtig og robust børstehår. Vil de bøje, betragtning af, at de er lavet af nylon, men er ekstremt stive og elastisk når sammenlignet med den børstehårene på et blødt eller medium børste.

På grund af fasthed af børstehårene, en hård tandbørste er normalt kun anbefales til personer, der har stærke, sunde tænder og tandkød. Det er absolut ikke anbefales til børn eller for dem, der har følsomme tænder. I disse tilfælde, måske en hård tandbørste irritere eller kvæste de gummerne eller forværre tand smerter og følsomhed.

Mange tandlæger i dag anbefaler bløde til medium tandbørster snarere end hårde børster til deres patienter. Den ræsonnement bag denne stilke fra det faktum,, at de fleste tand henfald forekommer i hårde-til-nå steder, især i de ryg molarer. Blød børstehår er fleksible nok til at klemme ind i de sprækker og sprækker, der ellers kunne blive savnet ved mindre bøjelig børstehår. Yderligere, bløde børstehår er mere behagelig at bruge langs tandkødet og effektivt kan at fjerne Tarter-forårsager plak uden at irritere eller beskadiger de gummerne lignende stive børstehår måske vil være tilbøjelig til at gøre.

Stadig, hel nogle få mennesker føler, at en hård tandbørste fjerner mad partikler og plaque mere effektivt end bløde børster, give dem fornemmelse, at deres munde og tænder virkelig er rene. Trods frygter, at virksomheden børstehårene faktisk kunne stripper den emalje fra de tænderne, når de anvendes for voldsomt, antyder beviser for, at hårde tandbørster kun har en lille effekt, hvis der nogen, på emalje erosion. I virkeligheden, forårsager drikker syreholdige eller carboneret drikkevarer en højere grad af tand emalje erosion, end børstning med en hård tandbørste.

Da er sandt for de fleste tandbørster, hårde tandbørster er tilgængelige i forskellige former og størrelser. Nogle har hoveder, der er vinklet eller tilspidset. Andre har børster, at varierer i højden, et design har til formål at hjælpe brugerne nå de mellemrum i mellem tænderne. På grund til den stigende tro blandt tandlæger og andre orale hygiejne fagfolk,, at bløde børstehår er bedre at bruge end firma børstehår, er hårde tandbørster blevet mindre populært og mere vanskeligere at finde.

Hvad er en Quiff?
Hvad er de bedste tips til at føle sig temmelig?
Hvad er Balsam?
Hvilke Er de fælles årsager til en Dry børstet?
Hvordan vælger jeg de bedste fedtet hud produkter?
Hvordan laver jeg Henna?
Hvad Er bedste måde at anvende ett Cheek Tint?
Hvad er ett Beard Transplant?
Hvordan kan jeg fjerne acne?
Hvad er en hår Weave?
Hvad er farvede kontaktlinser?

Leave a Reply