Hvad er en Hipster Beard?

Den hipster skæg er en ansigtsbehandling frisure, der er opnået popularitet blandt hipster subkultur i slutningen af ​​2005 og begyndelsen af ​​2006. Hipster skæg kan tage en række forskellige former, men som de fleste hipster fashion, sløre de linjen mellem en ironisk hyldest til uinteressant, og et forsøg på at imponere ved at kigge godt. Inden for få år af deres indførelse, var hipster skæg allerede målet for en massiv modreaktion, betragtes af mange som et symptom på uformelt. På trods af dette, synes hipster skæg at have haft en vis indflydelse på accepten af ​​ansigtshår blandt amerikanske mænd. Forud for denne periode, var fulde perioder typisk været båret alene af ældre mænd, men hipster skæg gjort stilen mere acceptabelt for unge mænd.

Hipster skæg er forskellige, men generelt er de fulde og lidt lurvet, med en “naturlig” udseende. Et nydeligt-trimmede fipskæg, den mest almindelige form for mainstream ansigtshår for unge mænd forud for fremkomsten af ​​hipster skæg, ikke er berettiget. Style forfattere har beskrevet hipster skæg som fremmane en fornemmelse af scruffiness med henblik på at projicere et anti-corporate image. Shaggy skæg er uforenelige med billedet af virksomhedernes beskæftigelse, vækker musikere, kunstnere og andre modkultur figurer.

Trods den generelt rå udseende, kræver vokser en hipster skæg et niveau på vedligeholdelse. De fleste skæg wearers foretrækker at undgå voksende en hals skæg, og derfor er nødt til at barbere den øverste del af halsen. Mange wearers også trimme overskæg omkring munden, stoppe det fra at komme i vejen for læberne. Nogle hipsters også dyrke traditionelle styr overskæg, som kan kræve omfattende pleje og styling.

Inden for et par år med fremkomsten af ​​hipster skæg, var den blevet en af ​​de afgørende karakteristika Hipster. Kari Ferrell, der blev kendt som Hipster Grifters for at få et job hos hipster mundstykke Vice magazine under falske forudsætninger, havde en tatovering læsning I Love skæg. Ved slutningen af ​​2000’erne, havde skæg spredt ud over hipster subkultur, med ikke-hipsters begyndt at bære fuld, hvis sædvanligvis pænt trimmet, skæg.

Vedtagelsen af ​​skæg blandt ikke-hipsters blev ledsaget af en modreaktion mod hipster skæg i nogle segmenter af medier og populærkultur. I 2009 var mode forfattere i stigende grad kritisk over for hipster skæg, mens mange hipsters var kommet til at betragte brugen af ​​fuldskæg af særskilt un-hofte-berømtheder som Sting, som bevis på, at tendensen havde kørt sit løb. Disse forbehold forhindrede ikke fuldskæg i at blive mere og mere almindeligt som en mode valg for unge mænd.

Hvad Er Botox ® Clinics?
Hvordan laver jeg Blush?
Hvad er en saks pincet?
Hvad er ett Fauxhawk?
Hvad er elektrisk pincet?
Hvilke Er de bedste tip til Barbering ett Mustache?
Hvad er effekten af ​​at bruge E-vitamin på ar?
Hvad er Aloe Solcreme?
Hvad Er Cellulite Leggings?
Hvad er de forskellige typer af tynde streger?
Hvad er Maxi Pads?

Leave a Reply