Hvad er en Hot Comb?

En varm kam er et hår pleje redskab, der undertiden omtales som en glatning kam. Det opvarmes og anvendes at udrette håret fra rødderne. Nogle hot kamme er placeres direkte på en varme kilde, og andre er elektrisk opvarmes. Den del der kommer i kontakt med den håret er generelt fremstillet af metal, og håndtaget er almindeligt lavet af træ, men kan være fremstillet af et andet varmebestandigt materiale. Når du bruger af disse redskaber, bør den enkelte udvise forsigtighed for at undgå brændende deres hår eller hud.

Opretning kamme er for det meste bruges af individer med groft eller uforarbejdede hår. For Eksempelvis, er det almindeligt for afrikanske amerikanere kemisk til at behandle deres hår for at gøre det glattere, straighter, og mere håndterbare. En varm kam er et hår pleje redskab, der kan anvendes mellem sagsbehandlingstider for at opretholde disse resultater. Den kan også blive brugt af de individer, der foretrækker ikke at anvende sådanne kemikalier.

Den varme Kammen kaldes så fordi det tilsyneladende meget ligesom en almindelig kam, selvom det generelt tungere. Tænderne på de kammen er normalt metal, og de skal være varmt at frembringe de ønskede resultater. Nogle hot kamme er placeres direkte på en varme kilde, såsom flammen af ​​en gas komfur, eller de redskaberne kan være elektrisk og kræve en strømkilde. De fleste professionelle tendens til at foretrække de direkte varme kilde modeller.

Engang den varme kammen opvarmes, bliver håret sædvanligvis parted ind små sektioner. En type af fugtighedscreme kan påføres til det tørre hår. Den varme Kammen bevæges derefter gennem hver lille sektion begyndelsen fra rødderne. Personer, der har erfaring ved hjælp af disse redskaber kan være i stand til at producere krøller og vendt ender, selvom den mest fælles mål er glatning. Efter alle af håret er blevet kæmmede med dette redskab, bør den laa fladere til hovedet end det tidligere gjorde det, og kan synes laengere eftersom de kinks og krøller er blevet fjernet.

Disse hår redskaber bør anvendes med forsigtighed, fordi negative virkninger kan opleves fra brug. Et problem, der almindeligvis opstår, er svedet hår på grund af overophedning den varme kammen. Dette er mest fælles med de direkte varme modeller. Et andet fælles problem er hud forbrændinger. Disse kan resultere fra utilsigtet kontakt mellem den varme kam og huden eller fra den genererede dampen hvis den håret er fugtig eller der er for meget fugtighedscreme på det.

Hvad Er Natural gynækomasti Treatments?
Hvad er varm hudtone?
Er Tandtråd vigtigere end Børstning?
Hvad er Beauty Marks?
Hvordan jeg behandling af tørre negle?
Hvad er de forskellige typer af Hårtørrere?
Hvilke Er de bedste tip til Kom godt i pedicures Når Gravid?
Hvordan vælger jeg den bedste skønhed tips?
Hvad er de bedste tip til DIY Hårfarve?
Hvad er den bedste Olive Skin Makeup?
Hvordan vælger jeg den bedste Tonet Lip Balm?

Leave a Reply