Hvad er en kallus Razor?

En callus barbermaskine er et pedicure værktøj, der bruges til at slice væk store mængder af døde hud fra bundene af fødderne. Værktøjet har et håndtag og et metal hovedet, hvor barberapparatet passer. Lederen af ​​barbermaskine har slot, hvor engangsskrabere kan bit monteret og fjernet. De fleste virksomheder, der sælger denne form for barbermaskine også sælge barberblade vinger, der passer ind i hovedet af værktøjet. Mange af disse barbermaskiner er også designet til at rumme enhver form for straight barberblad.

Dette værktøj, hvilket er også undertiden omtales som en callus shaver, skal anvendes med ekstrem forsigtighed. Dette er fordi den skarpe callus barbermaskine nemt kan skære gennem den døde hud, og, hvis brugeren ikke er omhyggelig, også skæres i levende huden og forårsage foden til at bløde. Endvidere, bør det kun anvendes på folk, der har tykke lag af hård hud at fjerne. Tyndere calluses bør behandles med en pimpsten, fods scrub, eller en anden type af callus fjerneren, som ikke vil tage ud så mange lag af huden ad gangen.

En kallus barberkniv har ett tildækning over den barberkniv, så at, når lederen af ​​den værktøjet glider tværs af en callus, tager det off en lag ad gangen. Endda stadig, hvis de calluses er for tynde, kan det tage off en lag af leve hudens sammen med kallus. Af denne grund, er der restriktion over for den callus barberkniv i mange områder. Mange steder, kan denne form for værktøj ikke bruges i saloner og kurbade grund af de farerne ved skade de klienter og ligeledes smittefarligt af ett åbent sår, især hvis dette sår skulle bløder ind i et pedicure karbad der er beregnet til blive brugt af andre klienter.

Selvom callus skraber er begrænset af kommerciel brug i mange områder, nogle mennesker bruger dette værktøj i løbet hjem pedicure. Det kan især være nyttigt for folk, der jævnligt får fortykkede buildups på deres fødder. Det er en god idé at altid efterlade et tyndt lag af callus på foden. Hvis det kun er bud, frisk hud efterlades på foden, er det langt mere sandsynligt for en person at få vabler og anden slags irritationer på fødderne kun under daglige aktiviteter. Dette er en anden grund, hvorfor en callus barbermaskine bør kun bruges på fødder, der har meget tykke hård hud.

Hvad er Dead Sea Cosmetics?
Hvad er en Straight Razor?
Hvad er forskellen mellem parfume og Eau De Toilette?
Hvordan vælger jeg de bedste produkter til mørke rande?
Hvad er de bedste tip til Self Tanning Face?
Hvad er ett Tanning Bed?
Hvad er midlertidige Dreadlocks?
Hvad er Spa Cosmetics?
Hvad er en mobil Pedicure?
Hvad er de forskellige haircut Styles til fint hår?
Hvad er en Ballet Bun?

Leave a Reply