Hvad er en kam Over?

Der er sådan en formodet sammenhæng mellem virilitet og hårvækst, at nogle mænd villigt vedtage den uheldige frisure kendt som en kam over. Kammen over, er et forsøg på at overvinde virkningerne af skaldethed ved at dyrke den resterende hår til en ekstrem længde og derefter bogstaveligt kæmning det over de bare pletter i hovedbunden. Resultatet af en typisk kam i får mange bærere ligne balding midaldrende mænd med tynde totter af hår strækker sig fra den ene side af deres scalps til den anden. En kam med er sjældent forvekslet med en fuld hår.

Mand skaldethed, en arvelig tilstand, kan manifestere sig på en række måder, men ofte begynder som en vigende hårgrænse over panden. Det kunne også starte som en skaldet plet lige bag toppen af ​​hovedet. Tiden, spreder det skaldethed mønster ud fra toppen af ​​hovedbunden, hvilket efterlader en strimmel af relativt sund hår omkring omkredsen og tilbage. Nogle mænd ramt af mandlig skaldethed acceptere deres skæbne og trimme den resterende hårgrænsen kort. Andre, derimod, vælger de påståede camouflage egenskaber kammen over.

En kam på starter med stigende resterende håret i lange strenge. Disse tråde kunne blive redt lige over den skaldede plet fra siderne, eller eventuelt børstes over fra forsiden eller bagsiden. Nogle kam i wearers bruge stærke hårgélé at spotte lime hår når de er blevet justeret korrekt. Andre benytter sig af tyngdekraften eller mangel på en hård vind til at holde kammen over i stedet. Iført en hat eller anden hovedbeklædning kan være lidt problematisk for en kam end entusiast, da håret kan blive smidt helt ud af trit. En kam løbet kan blive en katastrofal kam ud med et øjebliks varsel.

Der er en række grunde til, at en mand kan vælge at vedtage kammen på udseende. Nogle mener, at et ordentligt oplært kam løbet giver dem en luft af forskel, da mange politikere og intellektuelle har sported kammen på udseende i årtier. Andre kan føles som mindre af en mand efter at have lidt hårtab, så en kam i løbet af mindst giver illusionen af ​​et fyldigere hår. Mens udenforstående måske overveje at kammen med udseende at være uinteressant eller umodne, kan brugeren ikke deler denne opfattelse. Nogle kam i wearers siger, de har altid redte deres hår i den pågældende stil, selv før de begyndte skaldethed.

Kammen end måske ikke den mest populære frisure i verden, men det har overlevet andre tvivlsomme hårstyling modeluner såsom ducktail og multe. Nogle endda se frem til den dag, hvor kammen i løbet af brugeren sidst indvilliger i at skære det overskydende hår og acceptere den barske virkelighed, hårtab.

Hvordan jeg Vælg den Bedste Curling Iron Brush?
Hvordan vælger jeg den bedste Eye Makeup for brune øjne?
Hvad er udtyndet Hair?
Hvilke Er de bedste Tips til Naturlig Anti-Aging?
Hvordan korrekt bruge solcreme?
Hvordan vælger jeg de bedste økologiske hudprodukter?
Hvad er glykolsyre?
Hvordan jeg Deal med krakket tør hud?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Hood Dryer?
Hvordan vælger jeg den bedste Paryk hårspray?
Hvilke Er de Fordele og ulemper ved Voksbehandlet Floss?

Leave a Reply