Hvad er en laser Comb?

En laser kam er en kam, at selv om anvendes på lignende måde til at en regelmæssig kam, udsender lys fra et lavt-niveau laser. Lyset fra laseren kammen formodes at forhindre hårtab og fremme hårvækst. Anvendelse af en laser kam er noget kontroversielt, da resultaterne varierer fra person til person.

De Forenede Stater Food and Drug Administration (FDA) har godkendte brug af laser kamme som en form for phototherapy. Godkendelse fra FDA betyder, at tests af laser kamme har vist sig relativt sikkert med få eller ingen skadelige bivirkninger, og at mindst nogle mennesker har oplevet positive resultater med deres hår. Dette er ikke det samme som et garanti for, at en laser kam vil arbejde for alle. I Faktisk, har læger påpeget, at selvom lasere kan stimulere eksisterende hårsække, kan de ikke oprette nye dem og dermed kan ikke afhjælpe hår slankhed eller skaldethed, at er resultatet af en manglende af sunde follikler i huden. De har også har hævdet, at, af denne grund, er laser kamme bedst anvendes som en forebyggende hår-tab behandling før udtynding er alvorlig.

På trods af kritik, er laser kamme populære, fordi, i modsætning til andre hårtab behandlinger, de er noninvasive. De har også ikke involverer kemikalier. Selvom nogle modeller kan løbe ind i de tusindvis af dollars, lav-til midt-grade modeller kan koste mindre, end hvad man kunne bruger på cremer, shampoo og andre procedurer over tid. Fortalere for laser kamme har hævdet, at kamme har evnen til forsigtigt at øge blodtilførslen til follicle, som bidrager til sundhed i hårsækken og dermed hårvækst. Den bærbarhed af hår kamme også er et aktiv.

Både kvinder og mænd kan bruge en laser kam, selvom enheden er konstrueret og FDA-godkendt til mænd. Anordningerne er designet til at blive bruges regelmæssigt, op til to eller tre gange per ugen. Varigheden af ​​sessionerne afhænger af hvor mange lasere kammen har, såvel som intensiteten af ​​disse lasere.

En laser kam er beregnet til brug på hovedbunden. Selv så, har læger eksperimenteret med at kombinere laser kam brug sammen med andre hårtab retsmidler gerne topiske cremer på andre hudsektioner såsom dem er forbundet med skæg. Disse undersøgelser har lovende resultater, men fordi så mange variabler involveret i hårvækst, kan læger ikke give en garanti til en patient, der hår absolut vil vokse.

For nogle individer, kan Anvendelsen af ​​ett laser kam bevise gavnlig. Folk stadig skal bruge de enheder med en vis forsigtighed. Laser kamme synes at være sikkert, men hårtab kan være relateret til en række medicinske tilstande, såsom ernæringsmangel. Når hår begynder at tynde mennesker, derfor bør rådføre sig med deres læge, før du afgøre, om laser kam terapi ville være nyttig.

Hvordan Må jeg Care for Straight Tyk Hair?
Hvad er en barbermaskine Haircut?
Hvad er det Tirs Cream?
Hvordan vælger jeg den bedste Brunette Shampoo?
Hvor meget skal en spids en frisør?
Hvad er forskellen mellem et tekstureringsmiddel og Relaxer?
Hvad er de forskellige typer af personlig pleje til børn?
Hvordan kan jeg fjerne tør hud?
Hvad er en Balbo Beard?
Hvilke faktorer påvirke prisen på Elektrolyse?
Hvad er mund Pimpsten?

Leave a Reply