Hvad er en orne børste?

Et vildsvin børste er en hårbørste lavet med vildsvin hår. Denne type hårbørste sælges som en naturlig stedet syntetisk børste. Syntetiske hårbørste børstehår er fremstillet af plast. Da plast og metal børstehår er ikke absorberende, de ikke distribuere hårets olier så let. Fint til normalt hår af enhver længde betragtes som ideel til en orne børste.

Meget tykke eller meget krøllet hår tendens til at børste ud bedre med hårdere børster af metal og plast hårbørster. Et vildsvin børste er ofte for blødt til disse hårtyper, mens metal og plast børster kan være for skadelig for fint eller tyndt hår. En orne stritter hårbørste kan være særligt effektive på olierede typer tyndt til normalt hår. De naturlige fibre tage og distribuere olie fra toppen af ​​hovedet for at enderne, som ofte er den tørreste del af håret.

Boar børsteorme børster er til rådighed i barnets til den voksnes størrelser. Håndtaget i alle størrelser af vildsvin børste er mest sandsynligt, at være lavet af træ, selv om der er syntetiske håndtag til rådighed så godt. Boar børste håndtag kan være mørk eller lys i farven, mens de børster er enten blond, brun eller sort.

De former vildsvin børsteorme hårbørster omfatter rektangulære, padle, ovale og runde. De runde vildsvin hårbørster er lavet til styling og forme med slag tørretumblere, mens de ovale former er mere all-round. En smallere rektangulær vildsvin børste kan bruges til at øge volumen, mens den firkantede, kan padle-formede stilarter skaber glathed og glans.

Naturlige vildsvin børster er populær hos både mænd og kvinder. Den naturlige styling af børstehårene, sammen med en attraktiv træ håndtag kan låne en organisk, spa-lignende udseende til et badeværelse bordplade eller puslebordet. Et vildsvin børste er også holdbar og praktisk til rejser eller til at bære i en sportstaske til gymnastik.

Som børstehårene af orne børster er tæt pakket sammen i stramt rækker, kan de være vanskelige at rengøre. Flytning af en kam tænder gennem rækkerne kan hjælpe med at fjerne støv og hår tråde fanget dybt i børsterne. En lille mængde af shampoo påføres våde børstehårene af en orne børste kan gnides ind med fingrene. Den hårbørste bør skylles omhyggeligt uden at få træet håndtere for vådt. Ornen stritter hårbørste skal derefter tørre godt.

Hvad er de bedste tip til Start Dreadlocks?
Hvad er Bio-Oil ®?
Hvad er årsagen min mund til at Shed hud?
Hvordan vælger jeg den bedste Beard Dye?
Hvordan jeg Vælg den Bedste Tea Tree Lotion?
Hvordan jeg Vælg den Perfect Øjenbryn Shape?
Hvad er hår Shine Spray?
Hvilke Er de forskellige typer af Layered Hairstyles?
Hvad er Shea Butter?
Hvordan vælger jeg den bedste billige skønhed leverancer?
Hvordan vælger jeg den bedste Garvning Bed Salon?

Leave a Reply